Take a fresh look at your lifestyle.

Incredibil! Extraterestru arestat in Mexic de fortele speciale!

În 1987, un oficial mexican primește o înștiințare de la o bază secretă americană prin care este informat de cazul la care participase cu câteva luni în urmă. Era vorba despre o amplă operațiune secretă de vânătoare a extratereștrilor la care au participat serviciile speciale cât și armata mexicană. Misiunea s-a încheiat cu succes și un extraterestru a fost capturat, după care a fost trimis în baza secretă americană G13 unde a fost supus la diverse teste.

Filmarea alăturată, trimisă de oficialii americani colegilor mexicani, îl înfăţişează pe extraterestrul capturat care este supus unor teste speciale. Pentru doar câteva minute, se poate observa cum ființa spațială, fără să opună rezistență, este filmată. Prin această filmare, autoritățile americane confirmă faptul că extraterestrul capturat de mexicani este încă în viață și urmează să fie studiat din toate punctele de vedere.

Nu se cunosc mai multe detalii despre acest caz șocant și nici nu se poate preciza ce s-a întâmplat cu extraterestrul în cauză pentru că niciuna dintre parți, mexicană sau americană, nu a oferit explicații cu privire la acest proiect dezvoltat în urmă cu două decenii.

loading...

Comentariile sunt închise.