Bizar

INCREDIBIL! Doi îngeri ridică la cer sufletul unui copil (video)

Un bărbat care a participat la o înmormântare din orașul Semipalatinsk, Kazahstan, a reusit sa filmeze cum do îngeri au ridicat la cer sufletul pur al unui copil.

Întreaga poveste s-a întâmplat cu câțiva ani în urmă, în micuțul oraș Semipalatinsk din Kazahstan, atunci când un bărbat care aștepta pornirea cortegiului funerar către biserică și cimitir. Bărbatul în cauză a vrut să filmeze casa în care în urmă cu trei zile murise un copil.

Cu ochiul liber nu s-a putut vedea nimic special, dar atunci când a revăzut filmarea, bărbatul în cauză a realizat că filmase un lucru incredibil. În imaginile de mai jos se poate vedea destul de clar cum două entități energetice, probabil îngeri, ridică spre cer o altă entitate energetică, sufletul.

ingeriii - INCREDIBIL! Doi îngeri ridică la cer sufletul unui copil (video)

Imaginile sunt de-a dreptul incredibile și putem spune că certifică faptul că niciodata nu am fost singuri pe această planetă. Chiar dacă ochiul uman nu poate capta toate evenimentele care se petrec în jurul nostru, tehnologia actuală face lumină cu privire la unul dintre cel mai mare mister al vieții, moartea.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top