Incredibil! CIA pregătește ATACUL DEVASTATOR asupra Kremlinului

CIA pune la cale o operațiune de proporții împotriva Kremlinului și a lui Vladimir Putin. Anunțul a fost făcut de Joe Biden, vicepreședintele SUA, care a avut grijă să spună și din ce cauză vor să atace Kremlinul.

Acțiunea cibernetică va fi pregătită împotriva Kremlinului și a lui Vladimir Putin și este un răspuns la atacul venit din partea Rusiei, care a fost menit să destabilizeze alegerile din SUA.

Postul american NBC transmite că acest atac ar trebui să-l pună pe Putin într-o postură stânjenitoare.

„Reporter: De ce nu i-am trimis deja un mesaj lui Putin?

Joe Biden, vicepreşedintele SUA: Îi trimitem un mesaj. Avem capacitatea să o facem şi mesajul va fi…

Reporter: El îşi va da seama?

Joe Biden, vicepreşedintele SUA: Îşi va da seama. O vom face atunci când alegem noi şi în circumstanţele cu cel mai mare impact.”

NBC afirmă că o echipă de sute de oameni, cu un buget de sute de milioane de dolari, lucrează deja la o operaţiune care ar putea să-l vizeze inclusiv pe Vladimir Putin.

Dacă ar primi ordin de la Casa Albă, CIA ar putea manipula conturile bancare şi telefoanele personale ale liderului rus, potrivit Digi24.

Kremlinului - Incredibil! CIA pregătește ATACUL DEVASTATOR asupra Kremlinului

„Sunt o mulţime de bani mutaţi din Rusia în conturi offshore prin intermediul oligarhilor. Ar fi foarte stânjenitor ca aceste informaţii să fie dezvăluite. Ar fi o replică pe măsura a ceea ce au făcut ei”, a declarat fostul comandant suprem al NATO în Europa, James Stavridis.

loading...

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns