Bigfoot este un personaj misterios al cărui existență este de cele mai multe ori pusă sub semnul întrebării. De-a lungul timpului au existat mai multe filmări care au încercat să demonstreze existența sa, însă, niciuna nu a fost concludentă. De această dată, un fost ofițer în marina americană, Scott Nelson, susţine că a reușit să înregistreze vocea ciudatului animal.

După o carieră militară impresionantă, Nelson, de profesie cripto-lingvist, este profesor la Colegiul Wentworth din Missouri. În urmă cu 40 de ani, Nelson fusese cu mai mulți prieteni la vânătoare în Munții Sierra Nevada. Datorită experienței sale în domeniul lingvisticii și a sunetelor, în momentul în care a auzit vocalize prin pădure a știut că este vorba despre un limbaj, că nu provine de la un om și că nu este fals. Atunci a pornit aparatul de înregistrare pe care îl avea asupra sa pentru a capta sunetul acela ciudat.

În urma unor analize minuțioase, Nelson a realizat că înregistrase de fapt vocea lui Bigfoot. Această înregistrare este mai mult decât o confirmare a existenței faimosului Bigfoot. În opinia lui Nelson, animalul trăiește în ținuturile pustii din Statele Unite fapt pentru care este atât de greu de identificat.

„Da, l-am auzit pe Bigfoot. El există și trăiește în cele mai izolate păduri din Statele Unite. Ceea ce se aude în această înregistrare este de-a dreptul tulburător. Bigfoot a fost văzut în mai multe zone, dar și în apropiere de Missouri.”, a declarat Nelson pentru postul local de televiziune Kansas City.

loading...