The news is by your side.

Incidentul de la Voronezh: O nava extraterestra a aterizat in parc si extraterestri au iesit la plimbare

Unul dintre cele mai bizare incidente OZN s-a petrecut în toamna anului 1989 în fostul oraș rusesc Voronezh. Fenomenul a fost clasat drept o întâlnire de gradul III și numeroși martori au raportat cu lux de amănunte ceea ce au putut vedea.

 La 27 septembrie 1989, în jurul orelor 18.00, parcul din centrul orașului Voronezh era plin de copii care se jucau în voie. Liniștea a fost spulberată de venirea unei nave extraterestre, care pur și simplu a aterizat în mijlocul parcului. Au coborât mai multe ființe umanoide, de peste 3 metri înălțime, cu capetele foarte mici în comparație cu trupul. Din OZN-ul care semăna mai mult cu o sferă luminoasă decât cu o farfurie zburătoare a mai coborât și un robot de dimensiuni medii.

Mulțimea din parc, câteva zeci de copii însoțiți de părinții lor, s-a adunat în jurul navei extraterestre pentru a fi martora unui eveniment ieșit din comun. Extratereștrii erau îmbrăcați în costume gri și în picioare aveau cizme de culoare argintie. Oamenii erau fascinanți, dar în același timp speriați de ceea ce se petrece în parcul orașului.

La un moment dat, un copil din mulțime a început să țipe de frică. A fost suficient pentru a atrage atenția unuia dintre extratereștri, care s-a îndreptat spre el. Atunci s-a declanșat isteria generală. Oamenii din mulțime, înspăimântați de gestul umanoidului au început să tipe și să alerge în toate părțile. În cele din urmă nimeni nu a fost rănit sau răpit și extratereștri s-au întors la aparatul lor de zbor, cu care au decolat în viteză.

Cei mai mulți dintre martorii evenimentului au declarat ulterior că întâlnirea nu a durat mai mult de 5 minute și că au fost foarte speriați.

Această știre a fost preluată de numeroase agenții de presă și astfel a făcut înconjurul lumii. De asemenea, numeroși ufologi s-au deplasat la Voronezh pentru a aduna dovezi despre evenimentul în cauză. Cei mai mulți dintre martori, șocați de întâmplare, le-a fost foarte greu să descrie scena întâlnirii.

De asemenea, autoritățile locale au demarat o anchetă cu privire la evenimentul straniu de la Voronezh. Toți martorii au fost interogați și au confirmat cu lux de amănunte povestea, în cele din urmă. Specialiștii au analizat zona în care a aterizat nava extraterestră și au descoperit mai multe bucăți de rocă, care au fost duse la un laborator spre a fi analizate.

Pe de cealaltă parte, copiii au fost rugați să deseneze ceea ce au văzut în ziua respectivă și cu toţii au înfățișat un obiect straniu care nu avea cum să existe pe Terra. Rezultatul analizelor de laborator, cât și al anchetei, nu au fost niciodată făcute publice chiar dacă evenimentul a fost unul real și vizualizat de numeroși oameni.

Incidentul de la Voronezh

Se pare însă că experienţa din parc nu a fost singura ieşire a fiinţelor misterioase. În zilele următoare, mai mulţi locuitori ai Voronezh-ului au reclamat prezenta neobişnuită a unei nave în 21, 23, 29 septembrie şi 2 octombrie, întotdeauna la orele amiezii.

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și