Incidentul de la Roswell, o farsă pe care rușii le-au făcut-o americanilor?

Incidentul de la Roswell, o farsă pe care rușii le-au făcut-o americanilor?

Annie Jacobsen este o jurnalistă americană care a reușit să redeschidă incidentul de la Roswell, tocmai atunci când autoritățile prin declarațiile pe care le-au dat publicității considerau cazul închis.

În urma unor investigații proprii, jurnalista a intrat în posesia unor documente în care se spune că în perioada 1947-1950, US Air Force a recuperat trei farfurii zburătoare în New Mexico.

Obiectele aveau o formă circulară, iar în interiorul fiecărui OZN au fost descoperiți câte trei umanoizi, îmbrăcați în costume cu textură metalizată foarte fină și cu dimensiuni de un metru.

Conform rapoartelor, cauza prăbușirii era pusă pe seama radarelor foarte puternice care interferaseră cu sistemul de navigare al OZN-urilor.

Mai târziu, pe pagina de web a FBI-ului au fost publicate aceste rapoarte. Annie Jacobson este jurnalistă la The Los Angeles Times Magazine și în paralel a scris mai multe cărți despre fenomenele extraterestre. Opinia ei cu privire la cazul Roswell este diferită, față de tot ceea ce se spusese sau fusese scris.

Roswell, un mister neelucidat

Controversa legată de Roswell începe în data de 2 iulie 1947, când mai mulți martori de la periferia orașului Roswell, New Mexico, au fost martori la prăbușirea unui OZN. Mulți fermieri s-au deplasat la fața locului, unde au apucat să vadă piloții umanoizi, înainte ca militarii de la Grupul de Bombardiere 509 din cadrul Air Force să sosească la fața locului.

Loading...

La sosirea lor, martorii au fost îndepărtați și s-a început curățirea zonei. Primul comunicat dat presei spune, USS Air Force a capturat o farfurie zburătoare. După 24 de ore, comunicatul avea să fie schimbat, invocându-se că este vorba despre un balon meteorologic.

Câțiva ani mai târziu, ofițerul care a dat publicității primul comunicat a declarat că acesta prezenta faptele reale. Cu toate acestea, autoritățile americane au rămas rezervate în ceea ce priveşte cazul Roswell. Aveau ceva de ascuns?

Stalin și războiul psihologic

Stalin a fost un fin observator al acțiunilor pe care SUA, inamicul public numărul unu, le întreprindeau. În anul 1938, scriitorul britanic Orson Wells a difuzat radiofonic o piesă de teatru intitulă Războiul Lumilor.

În piesă era vorba despre invazia extratereștrilor și mulți dintre ascultătorii americani au crezut că este vorba despre o adevărată invazie. S-a creat un haos general, oamenii panicați ieșind pe străzi.

Stalin a dorit să speculeze un astfel de eveniment. Rușii reușiseră să pună mâna pe un aparat de zbor nazist, un Horten HO 229 pe care l-au făcut să semene cu un OZN. La bordul navei au fost introduși trei copii pe care KGB-ul i-a numit cobai alterați.

Fuseseră efectuate o serie de experimente genetice care au dus la transformarea acestora. Capetele erau alungite, iar ochii erau exoftalmici. Când nava s-a prăbușit la Roswell, cei trei piloți erau în stare comatoasă.

Doi dintre ei au murit la scurt timp, cel de al treilea după patru ani, conform declarațiilor oficialilor americani.

Roswell-Alien

Sunt tot mai multe voci care susțin că incidentul de la Roswell a fost o farsă pe care rușii au făcut-o americanilor.

Annie Jacobson susține că prin această farsă, rușii au dorit să vulnerabilizeze armata americană și să isterizeze populația.

loading...

Related posts