INCIDENTUL DE LA ROSWELL A GENERAT ASELENIZAREA PE LUNĂ

Cu toate că Majestic 12 a fost un proiect secret, ținut departe de presă și chiar de Congresul american, au fost jurnaliști și chiar oameni de știință care au scris despre existența acestuia.

Primele date au fost publicate în anul 1984, atunci când Jaim Shandera, un jurnalist de investigații, a primit un plic care conținea mai multe fotografii alb, negru, ale unor persoane care făceau parte din grupul numit Majestic 12. Conform investigațiilor lui Shandera, expeditorul plicului era din Albuquerque, New Mexico.

Zece ani mai târziu, cercetătorul Don Berliner primește un plic în care erau 30 de pagini și prezentau obiectul de activitate desfășurat în cadrul proiectului Majestic 12.

Berliner era cunoscut prin faptul că a investigat incidentul de la Roswell, 1947, în urma căruia, autoritățile americane au recuperat epava unui OZN.

Berliner decide să se deplaseze la Rosewll, unde are șansa de a discuta cu nepoata unei persoane care în anul 1947, fusese șerif în Roswell. Femeia cunoștea multe amănunte despre ceea ce se întâmplase, de la tatăl său, fiul șerifului.
Wilcox, bunicul său, a fost printre primii care s-au deplasat la locul accidentului, fiind anunțat de proprietarul terenului unde s-a produs incidentul. Atât Wilcox cât și fermierul au fost obligați să depună jurământ că nu vor divulga presei informații și probe cu privire la incident.

La câteva săptămâni de la incident, au fost cooptați mai mulți oameni de știință care au studiat epava OZN-ului, dar și cele două cadavre extraterestre recuperate. Astfel s-a format grupul Majestic, format din 12 specialiști.

Loading...

Majestic 12 s-a constituit ca urmare a ordinului dat de președintele Harry Truman, care a monitorizat direct toată activitatea.
Conform jurnaliștilor americani, existența grupului Majestic 12 este certă, însă a fost aproape imposibil să fie identificate personalitățile care au făcut parte. Eric Walker, profesor la Universitatea Pennsylvania, a declarat, știu despre existența acestui grup, dar a încerca să identifici persoanele care fac parte este o luptă cu morile de vânt.

2017, anul confirmării proiectului Majestic 12

În anul 2017, Stanton Friedman a publicat 47 de documente întocmite și semnate de oameni de știință americani care au fost cooptați în cadrul proiectului Majestic 12. Documentele au fost transmise președintelui SUA și sunt clasificate top secret. Cele 47 de pagini fac referire la contactele cu patru grupuri de extratereștri cu care membrii grupului Majestic 12 au intrat în contact.

Din aceste grupuri au făcut parte micii umanoizi numiți gri, EBE non-umani, care au o morfologie și o evoluție diferită față de cea umană și entități transmorfice care există într-o altă dimensiune și sunt formați din energie pură.
Fără informațiile obținute în cadrul acestor contacte, misiunile programului Apollo și aselenizarea pe Lună nu ar fi putut să aibă loc.

NASA, reverse technology, două programe paralele

Despre NASA se spune că derulează două programe paralele, unul oficial și altul, un proiect secret ale cărui rezultate nu sunt date publicității. Proiectul neoficial sau black projects a atins un nivel de dezvoltare de neimaginat. Se spune că 25% din PIB-ul SUA, adică 1,25 trilioane de dolari sunt alocați către astfel de proiecte.

În timp ce proiectul oficial al NASA bate pasul pe loc, cel neoficial a atins cote de neimaginat. Armele cu raze plasmatice sunt realizate după tehnologia extraterestră.

Roswell-Alien

Prototipul celei mai puternice arme din lume a fost realizat de Nikola Tesla, iar imediat după moartea sa, toate schițele și documentele aferente acestei invenții au fost preluate de agenți FBI și predate cercetătorilor care lucrează în proiectele secrete.

Tesla a declarat în mai multe rânduri că a realizat acest prototip ca urmare a unor mesaje extraterestre pe care le-a captat de la extratereștri. După aceste declarații a fost considerat nebun.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și