X-Files

Incidente inexplicabile: Avionul care a explodat, lumina puternică și OZN-ul care a aterizat în Voronej

De-a lungul timpului, au existat numeroase cazuri sau incidente în care au fost implicate OZN-uri. Acestea există peste tot pe această planetă și de nenumărate ori, OZN-urile sunt implicate în diverse probleme de pe Terra.

Avionul care a explodat

Conform specialiștilor, cele mai credibile mărturii despre apariția OZN-urilor sunt cele ale piloților. Aceștia au o pregătire care îi face să fie credibili, să înțeleagă mult mai bine fenomenul care se produce. Cotidianul spaniol El Mundo a publicat un interviu cu un pilot de la compania spaniolă Air Comet care a dat detalii despre prăbușirea unui avion al companiei Air France, care făcea curse între Rio și Paris.

Comandantul zborului 974 Air Comet efectua curse între Lima și Madrid, iar avionul său se afla în apropierea avionului Air France. El a declarat că înaintea exploziei, o lumină albă cu o traiectorie verticală a învăluit toată nava. La câteva secunde, lumina s-a disipat în șapte segmente, după care avionul a făcut explozie. Cauzele acestui accident au rămas neelucidate.

Lumina puternică

Una dintre cele mai credibile mărturii este cea a sergentului de poliție Lonnie Zamora care în 24 aprilie 1964, patrula în împrejurimile orașului Soccoro, New Mexico. Pe o colină din apropierea orașului observă o lumină puternică și consideră că este vorba despre o explozie.

Se apropie cu mașina la o distanță de 200 de metri, după care coboară din mașină și înaintează, apropiindu-se la 20 de metri de locul faptei.
În prima fază a crezut că un autovehicul luase foc. Când s-a apropiat mai mult, a observat un obiect cu formă circulară, iar alături, doi umanoizi. În toată această perioadă, polițistul a transmis prin stație tot ceea ce vedea și a solicitat ajutoare.

Misteriosul obiect s-a ridicat în plan vertical, după care a dispărut în nori. Polițiștii și anchetatorii care au ajuns la fața locului au descoperit solul complet ars și o radioactivitate foarte ridicată.

loading...

OZN-ul care a aterizat în Voronej

În 27 septembrie 1989, în orașul Voronej situat în sudul Moscovei, zeci de persoane au fost martore la aterizarea unui OZN cu o lungime de 16 metri și o înălțime de șase metri, în parcul central din oraș.

Martorii au declarat că au văzut un umanoid înalt de trei metri coborând din OZN. În prima fază au crezut că este vorba despre un robot. În momentul în care martorii au început să țipe, umanoidul a intrat în OZN, și după câteva secunde acesta a dispărut.

ozn - Incidente inexplicabile: Avionul care a explodat, lumina puternică și OZN-ul care a aterizat în Voronej

Voronejul rămâne în istoria ufologiei ca fiind cel mai relevant caz privind un eveniment extraterestru. Au asistat zeci de martori, iar mărturiile lor nu pot fi contestate.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top