Take a fresh look at your lifestyle.

INCIDENTE CU FORȚE EXTRATERESTRE

FOIA Electronic Reading Room, un site care este sponsorizat de CIA, a publicat un articol în care a descris un incident care s-a produs în Siberia, în care mai multe OZN-uri au atacat o bază militară sovietică.

Documentul precizează că Mihail Gorbaciov a dispus ca serviciile secrete să ancheteze acest caz și să dea publicității toate datele.

KGB-ul a întocmit un raport de 250 de pagini în care se spunea că mai multe OZN-uri au apărut deasupra unei baze militare, unde au efectuat mai multe razii.

Asupra acestor obiecte necunoscute au fost lansate mai multe rachete. Represaliile au fost violente. Unul dintre OZN-uri a fost doborât, iar din interiorul său au apărut cinci extratereștri care erau descriși, citez, cu capete mari, ochi negri și înălțime mică.

Cei cinci au fuzionat într-o sferă luminoasă de culoare albă. La un moment dat, sfera a explodat, iar cei 23 de soldați care se aflau în apropiere s-au pietrificat. Doi dintre soldații ruși care se aflau la o distanță mai mare s-au salvat.

Trupurile celor 23 de soldați au fost transportate la un institut de cercetare din Moscova. Specialiștii au concluzionat că o energie de origine necunoscută a modificat structura organismelor, transformând în calcar structura moleculară.

Loading...

În data de 20 11.2018, ziarul Sputnik France a publicat un articol cu ocazia împlinirii a 20 de ani de activitate pe stația spațială ISIS. Leland Melvin, astronom, a declarat că în timpul misiunii la care a participat a avut parte de un incident inexplicabil din punct de vedere științific.

În februarie 2017, 6 obiecte care își schimbau frecvent forma și păreau a fi o masă gelatinoasă s-au apropiat de stația ISIS, staționând mai multe minute. Melvin susține că astronauții au filmat toată întâmplarea și au transmis imaginile la NASA.

Pe toată perioada apariției, au întâmpinat probleme cu funcționarea aparaturii de la bord.

După câteva zile, un alt incident s-a produs. Un obiect cu dimensiuni mari, translucid, a supravegheat timp de 9 minute stația.

ozn

În anul 2012, Pentagonul a surprins prin publicarea unui comunicat în care recunoștea existența civilizațiilor extraterestre.

Mai mult, în perioada 2007-2012, Pentagonul a derulat un program în sensul apărării în cazul unui atac al civilizațiilor extraterestre. În comunicat se mai arăta că proiectul a făcut parte din strategia de apărare a securității naționale.

loading...

Comentariile sunt închise.