The news is by your side.

Incident straniu: Cum au vrut americanii să-i saboteze pe ruși, dar au intervenit extratereștri

0

De cele mai multe ori se spune că extratereștri există printre noi și veghează asupra dezvoltării omului. Acest fapt este știut de la cele mai înalte niveluri și până la oamenii de rând. Singura problemă este că opinia publică chiar dacă devine conștientă de prezența extratereștrilor pe Terra, guvernele lumii încearcă să mușamalizeze cu orice preț straniile evenimente cu extratereștri și OZN-uri.

Un fenomen straniu și greu de digerat s-a petrecut chiar în timpul Războiului Rece. Armata americană, din dorința de a perturba telecomunicațiile rusești, dar și sistemele de radar, a recurs la o măsură greu de înțeles. S-a decis ca la bordul unei navete militare să fie încărcate mai multe tone de ace de cupru, care urmau să fie aruncate în atmosferă.

Planul a fost întocmit și totul a fost pus la punct. Naveta spațială a fost lansată și când a ajuns într-un anumit punct a aruncat toate cuiele de cupru în atmosferă. Atunci miracolul s-a produs și un OZN gigant și-a făcut apariția din senin și a aspirat toate cuiele care zburau haotic prin atmosferă.

Autoritățile americane au fost foarte supărate pentru că incidentul a dat greș și la o perioadă scurtă de timp s-a hotărât repetarea experimentului. Chiar dacă pare incredibil și a doua oară același OZN gigant și-a făcut apariția și niciun cui nu a atins solul. Pentru că americanii nu și-au putut îndeplini nebunia au renunţat la acest experiment nebun. Acest incident a fost păstrat în arhivele cu marca top secret și nimeni nu a avut acces la informație.

ozn1 Incident straniu: Cum au vrut americanii să-i saboteze pe ruși, dar au intervenit extratereștri

Acesta este doar unul dintre sutele de momente în care extratereștri își fac apariția în momentele cheie și intervin în favoarea dezvoltării speciei umane. Ei chiar dacă nu se arată atât de vizibil, există undeva dincolo de percepția realității noastre și veghează cu sfințenie pentru ca lucrurile să se desfășoare normal pe Terra.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și