The news is by your side.

Incepe razboiul: Siria ataca Israelul cu 500 de rachete de provenienta ruseasca

Problemele ideologice, economice, cât și politice s-au intensificat dramatic în ultimele zile în Orientul Mijlociu. În urma unui raport, postul de televiziune israelian, Canal 2, a făcut un anunț șocant cu privire la desfășurarea de forțe armate siriene. În numai câteva zile, Siria a dislocat la granița cu Israelul peste 500 de rachete de proveniență rusească. Acestea sunt îndreptate spre diverse ținte strategice din Israel și după cum susțin și analiștii oricând pot fi comandate pentru a-și atrage ținta.

Tensiunile s-au intensificat în urmă întâlnirii pe care președintele sirian Bashar al-Assad a avut-o cu generalii săi. Anumite surse susțin că această întâlnire strategică a avut scopul ca Bashar al-Assad să-și instruiască armata cu privire la strategia de atac pe care o va adopta împotriva Israelului.

Imediat după această întâlnire, Bashar al-Assad s-a refugiat cu familia sa pe o navă de război aflată în largul coastelor siriene. Interesant este faptul că familia prezidențială este păzită de armata rusă.

rachete Incepe razboiul: Siria ataca Israelul cu 500 de rachete de provenienta ruseasca

Pe de cealaltă parte, regimul Netanyahu este pregătit să înfrunte armata siriană. Luna trecută, o declarație de presă a președintelui israelian susținea că situația din Siria este ținută sub observație și atunci când va fi cazul, armata israeliană va declanșa atacul.

În acest fel, drept răspuns îndreptării celor 500 de rachete siriene spre Israel, armata israeliană a intrat în alertă de grad ridicat și în orice moment putem să asistăm la un război în toată regula.

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și