Bizar

Începe în 2017 războiul între SUA și Coreea de Nord? Nostradamus a prezis că DA

Statele Unite, pregătite să atace Coreea de Nord: Americanii ar fi ajuns la un acord cu China privind o acțiune împotriva regimului lui Kim Jong-Un. Flota americană este gata să intervină.

Primele efecte ale întâlnirii oficiale din weekend dintre Donald Trump și Xi Jinping încept să se vadă. Secretarul de stat american, Rex Tillerson, a transmis un mesaj extrem de dur împotriva regimului lui Kim Jong Un din Coreea de Nord.

„Daca violați dreptul international, dacă deveniți o amenințare pentru alte state, veți primi o riposta la un moment dat din partea SUA”, a transmis Rex Tillerson regimului de la Phenian.

Kim Jong-un, a declarat că este la un „pas de război” cu Statele Unite ale Americii, din cauza tensiunilor tot mai mari dintre cele două state.

Aceste declaraţii au venit imediat după ce Donald Trump a comandat un atac asupra unei baze militare din Siria.

Liderul comunist al Coreei de Nord vede în regimul lui Assad un aliat cheie în lupta împotriva SUA.

În 2017, Kim Jong-un va fi detronat

Una dintre cele mai inetresante profeții realizate de Nostradamus se referă la liderul coreean Kim Jong-un.  Aceasta va fi îndepărtat de la putere, iar Coreea de Nord și cea de Sud se vor uni. Kim Jong-un își va găsi refugiu în Rusia și lumea va deveni un loc mai sigur și mai bun.

coreea - Începe în 2017 războiul între SUA și Coreea de Nord? Nostradamus a prezis că DA

Kim Jong-un a devenit lider pe 17 decembrie 2011, după moartea tatălui său. Acesta este considerat un dictator mai dur decât a fost tatăl său, iar familia sa a condus Coreea de Nord timp de 65 de ani.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top