Începe Al Treilea Război Mondial din Siria? Contextul actual și profețiile care confirmă acest fapt

În urma bombardamentelor, efectuate de aliați în Siria, în dimineața zilei de sâmbătă, tensiunile au ajuns la cel mai înalt nivel. Aliații, adică SUA, Marea Britanie și Franța, au ripostat violent împotriva regimului Assad, iar Rusia amenință cu consecințe pe măsură. 

O situație care poate degenera – Al Treilea Război Mondial?

În urmă cu câteva ore, aliații, adică SUA, Marea Britanie și Franța au bombardat mai multe baze militare din Siria, unde se presupune că regimul Assad dezvoltă bombe chimice. Această situație este una tensionată și din care nu poate ieși nimic bun, în contextul în care Rusia a anunțat că atacatorii trebuie să se pregătească pentru consecințe.

Atacul vine ca răspuns la atacul cu arme chimice din urmă cu o săptămână din orașul Douma, unde au murit mai multe zeci sau sute de persoane, printre care și copii.Atacul vine ca răspuns la atacul cu arme chimice din urmă cu o săptămână din orașul Douma, unde au murit mai multe zeci sau sute de persoane, printre care și copii.

Începe al Treilea Război Mondial? Experții militari din întreaga lume susțin că omenirea se află în pragul unui război de amploare. Acesta  va fi un război care se va desfășura în alte țări, ceea ce înseamna că nu va fi unul convențional.

”Nu, nu cred ca va fi un al treilea război mondial. Rusia este un adversar. Dacă ne înțeleg greșit (n.r. am putea ajunge la un conflict global). Dacă văd democrația ca pe o formă de guvernare, în esență slabă și ineficientă. Cred că este mai probabil să existe războaie prin intermediari iar greul îl vor duce în mare alte țări decât marile puteri” – Tom Donnelly, expert în probleme de strategie la American Enterprise Institute din Washington.

De cealaltă parte, fostul lider al Uniunii Sovietice, Mihail Gorbaciov, susține că situația este una extrem de tensionată, care poate degera în orice moment. 

Loading...

„Sunt foarte dezamăgit de modul în care liderii de azi se ocupă de afacerile externe”, a declarat Mihail Gorbaciov într-un interviu oferit recent agenției Interfax.

Al treilea Război Mondial se naște din Siria

Una dintre cele mai înspăimântătoare profeții este cea realizată de Antonie din Sietista, care spune că Al Treilea Război Mondial își are obârșia în Siria.

„Când va începe din Siria … se va generaliza”. „Din Siria va începe al treilea război mondial! Rugaţi-vă neîncetat!” Aceste cuvinte au fost rostite de părintele Antonie din Sietista, încă de la începutul secolului trecut.

Al Treilea Război Mondial

Un argument interesant, care poate veni în susținerea acestei profeții este o altă profeție, care se regăsește în Biblie ți se referă la distrugerea orașului Damasc. În momentul în care Damascul nu va mai exista, apoi va începe marele război. În prezent, această situație nu există în realitate și din acest motiv este greu de crezut că ne aflăm în punctul în care un război mondial să pună stăpânire pe Terra.

Cu toate acestea, dacă lucrurile vor degera este posibil ca în viitorul apropiat aceste profeții să se îndeplinească și urgia să se abată asupra noastră.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și