Spiritualitate

Înaintea marilor catastrofe se petrece fenomenul PREMONIȚIILOR COLECTIVE

Mulți americani au declarat că înainte cu câteva zile de producerea tragicelor evenimente din 11 septembrie 2001, au avut un sentiment că ceva rău se va întâmpla.

Specialiștii au discutate cu mulți dintre aceștia și au relatat mai multe cazuri, în numeroasele rapoarte pe care le-au întocmit ca urmare a discuțiilor cu mai mulți subiecți.

Unul dintre aceste cazuri se referă la o familie de americani, care în data de 10 septembrie 2001, părăsea Washingtonul. La un moment dat, cei doi au avut o viziune. Preț de câteva secunde au văzut deasupra Pentagonului un fum negru. Au oprit mașina, speriați de ceea ce văzuseră. Viziunea dispăruse. Era o alarmă falsă. Au pus totul pe seama oboselii. Era data de 10 septembrie 2001.

Au fost peste 880 de americani care au declarat că au avut vise premonitorii, cu privire la catastrofa care urma să se producă. Unii au visat clădiri care se prăbușeau, avioane care bombardau America, explozii.

La câteva zile de la teribilele evenimente, ziarul olandez De Telegraaf publica un articol referitor la descoperirea unui calendar într-o școală musulmană din Olanda.

Calendarul fusese realizat în Egipt și în dreptul zilei de 11 septembrie 2001, era poza unui avion care survola două imobile cuprinse de flăcări. O coincidenţă macabră!

În august 2001, Christopher Ricardson, clarvăzător englez, a fost invitat în SUA, la un post de televiziune, unde a fost rugat să facă câteva predicții cu privire la SUA.

Ricardson a avertizat pe americani că o tragedie se va produce într-un oraș american, unde un avion va distruge imobile și vor fi mii de morți.

Întrebat care ar putea fi orașul, Ricardson a spus că este un oraș, care are în componență cuvântul new. Un alt caz celebru de premoniție colectivă s-a petrecut în anul 1890, într-un oraș minier din Țara Galilor. Mai bine de jumătate dintre minerii din oraș nu au coborât în mină pentru că au avut, cu o zi înainte, un sentiment că un miros de moarte vine din interiorul minei.

În ziua respectivă, 87 de mineri au coborât în mină și toți au murit. O premoniție colectivă au avut mai multe zeci de persoane care urmau să se îmbarce pe Titanic. Au renunțat la călătorie în ultimul moment.

premoni%C8%9Bii colective - Înaintea marilor catastrofe se petrece fenomenul PREMONIȚIILOR COLECTIVE

Revenind la tragedia de la World Trade Center, mulți angajați nu s-au prezentat în acea dimineață la muncă pentru că au avut un sentiment ciudat, de nesiguranță. Acest sentiment le-a salvat viețile.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top