ÎNAINTE DE POTOP, ANUNNAKI AU PĂRĂSIT PĂMÂNTUL

0

Toate culturile lumii conțin referiri la Marele Potop. Tăblițele sumeriene nu fac excepţie. Sitchin, traducătorul acestor texte susține că în timp ce Anunnaki au părăsit planeta în navele lor zburătoare, pământul se acoperea de ape care au distrus totul.

Este incontestabil faptul că între anii 11000 și 4000 î.Hr., pe pământ s-a produs o catastrofă greu de imaginat, sau poate un lanț de catastrofe. Dovezile biologice și geologice care susțin această teorie sunt copleșitoare.

Lor li se adaugă legendele din majoritatea culturilor. Unele relatări descriu o căldură mare care a adus apa mării în stare de fierbere, munții erau în fierbere, soarele și luna dispăruseră, ploi cu gheață și pietre, alunecări de teren, cerul parcă se prăbușise, pământul se scufunda.

Textele vechi chinezești descriu cum pilonii care susţineau cerul s-au prăbușit, pământul s-a înclinat spre nord vest, soarele și luna s-au apropiat de pământ. Steaua nordului și cea a sudului și-au inversat pozițiile, pe pământ au căzut bucăți mari de piatră care au distrus totul.

Se crede că cele două continente, Mu și Atlantida s-au scufundat în acea perioadă. Insulele Azore sunt o rămășiță a continentului Atlantida și sunt situate în mijlocul crestei atlantice, un lanț muntos care face legătura cu o linie de fractură ce înconjoară întreaga planetă pe o distanță de 72000 km.

Nisipul prelevat de la o adâncime de 6 km atestă că actualul fund al mării a fost situat deasupra nivelului apelor. Odată cu scufundarea Atlantidei s-a scufundat și o masă de pământ, numită Apalahia care făcea legătura între ceea ce numim astăzi Europa, America de Nord, Islanda și Groenlanda.

Lânga Bimini, un loc situat în interiorul Triunghiului Bermudelor au fost descoperite ziduri, drumuri, piramide scufundate.

Loading...

Anunnaki

Munții Himalaya, Anzii și Alpii au atins actuala înălțime acum 11000 de ani, după producerea acestei catastrofe. În întreaga regiune se găsesc fosile de animale și de pești.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și