In zona plajelor australiene apa a devenit rosie precum sangele

In zona plajelor australiene apa a devenit rosie precum sangele

Acum, aşa vorbeşte Domnul: ,Iată cum vei cunoaşte că Eu sunt Domnul. Am să lovesc apele râului cu toiagul din mâna mea; şi ele se vor preface în sânge. Exodul 7, 17

Marți dimineață, locuitorii orașului australian Sydney au fost șocați când au văzut culoarea roșie a oceanului. Autoritățile locale au închis plajele și inclusiv accesul în apă și susțin că acest fenomen se datorează invaziei de alge. Un număr foarte mare de vietăți marine și-au pierdut viața în urma acestui fenomen ciudat.

Chiar dacă până în prezent invazie de alge a mai existat, niciodată în istoria orașului nu s-a mai înregistrat ca apa oceanului să se transforme de asemenea manieră. Specialiștii susţin că algele sunt foarte sensibile la lumină și atunci când înfloresc își schimbă culoarea și astfel transformând apa oceanului într-un roșu precum sângele.

Nocturnal Scintillans, alga în cauză, emană amoniac și poate cauza iritații grave ale pielii. Din această cauză scăldatul este interzis până în clipa în care lucrurile vor intra în normal.

Iubitorii teoriei conspirației susțin că acest eveniment are legătură cu Apocalipsa pentru că după cum vedem și în citatul biblic, atunci când Dumnezeu își va face apariția fizică pe Pământ și va lovi cu toiagul în apă, aceasta se va transforma în sânge. Evenimentul nu prevestește nici Apocalipsa și nici venirea lui Dumnezeu pe Terra, ci este un fapt explicat din punct de vedere științific care nu are nicio legătură cu Biblia și nici cu viitorul umanităţii.

Loading...

 

loading...

Related posts