Uncategorized

ÎN CHINA, PIELEA CONDAMNAȚILOR LA MOARTE ESTE UTILIZATĂ ÎN INDUSTRIA COSMETICĂ

Jurnalul britanic The Guardian a publicat un articol care ne dă frisoane. Conform acestor jurnaliști numeroase companii chineze prelevă pielea de la persoanele care sunt condamnate la moarte prin executare, pentru a o utiliza în industria produselor de înfrumusețare și implicit în operațiile estetice.

Produsele în cauză iau drumul Europei. Chinezii recuperează colagenul care se află în mare cantitate în piele, oase și tendoane. Colagenul este exportat în Europa, unde este folosit în industria produselor de înfrumusețare. Jurnaliștii susțin că pentru extragerea colagenului sunt folosiți și fetușii avortați. Scandalul care s-a produs, după ce europenii au aflat informația, a luat proporții foarte mari.

China nu a reacționat la acuzele aduse de europeni. China utilizează extragerea colagenului de la cadavrele celor condamnați la moarte de mult timp. Pentru angajații chinezi care lucrează în acest domeniu, acest lucru este normal și nu consideră că sunt încălcate principii ale eticii.

Începând cu 1 mai 2015, Uniunea Europeană a impus ca toate medicamentele naturiste fabricate în China, să nu mai poată fi vândute, până ce o comisie specializată nu le dea acordul de a fi comercializate. Uniunea Europeană a luat această măsură, din cauza faptului că începând cu anul 2004, au fost semnalate tot mai multe cazuri de îmbolnăviri, după ce persoanele în cauză au urma astfel de tratamente naturiste.

John Virapen a fost mulți ani managerul unei companii de medicamente din Suedia. La vârsta de 74 de ani, atunci când s-a retras din această funcție, a scris o carte în care descrie culisele unei afaceri mondiale, monstruase, care se numește industria medicamentelor.

El descrie toate experimentele tenebroase, care se fac pe anumite persoane, numite cobai, înainte ca un medicament să fie lansat pe piață. Experimentele nu țin cont de limitele impuse de lege. Așa-numiții cobai au avut de cele mai multe ori un sfârșit tragic, sau mulți dintre ei s-au sinucis după aceste experimente.

Vă reamintesc faptul că industria farmaceutică a devenit numărul doi în lume, după cea a armamentului.
Oameni influenți conduc această industrie care a devenit o afacere monstruoasă. În ultimii 30 de ani, industria medicamentelor a devenit cel mai important segment mondial al dezinformării și manipulării, cu consecințe criminale.

Mulți cercetători care au lucrat în laboratoare farmaceutice, au rupt legea tăcerii și au prezentat presei documente din care reiese mare dezinformare la care suntem supuși, cu consecințe criminale. Numeroase vaccinuri au fost lansate pe piață, cu toate că ele nu primiseră avizul specialiștilor. Alte medicamente au asupra organismului uman consecințe secundare care duc la apariția altor boli sau chiar la moarte.

cosme - ÎN CHINA, PIELEA CONDAMNAȚILOR LA MOARTE ESTE UTILIZATĂ ÎN INDUSTRIA COSMETICĂ

Specialiștii francezi au tras un semnal de alarmă cu privire la rezidurile medicamentoase, care au fost descoperite în apele din Franța. Este o situaţie care a scăpat de sub control. Conform statisticilor, țările cu cel mai mare consum de medicamente pe cap de locuitor sunt SUA, după care urmează Franța, Germania și Marea Britanie. Banalele tranchilizante, cum ar fi valium, Xanax, provoacă maladia Alzheimer. Vrem să scăpăm de o banală insomnie și ajungem să suferim de maladii foarte grave. Pe cine interesează acest lucru?

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top