The news is by your side.

În căutarea creatorilor! Omenirea este o rezervație a extratereștrilor?

0

Carl Sagan a fost unul dintre marii astronomi ai lumii. În anii 60 a lucrat pentru NASA la programul Mariner care a avut ca scop lansarea unor sonde spațiale pe planetele Marte, Venus și Mercur.

Carl Sagan a fost convins că în Univers există viață, motiv pentru care a realizat o placă informatică destinată extratereștrilor și care a fost depusă la bordul sondei spațiale Pioneer 10 care a survolat planeta Jupiter. Pe placă erau gravate două ființe umane și un atom de hidrogen, acesta fiind cel mai răspândit în Univers.

Căutarea extratereștrilor

Mai târziu, Sagan a pus bazele proiectului SETI, în cadrul căruia a utilizat radio telescoape performante care puteau capta semnale din Univers. Carl Sagan a fost un excentric. Încă din anii 80, a locuit într-un buncăr care, conform spuselor sale, îi asigura protecția în cazul unei invazii extraterestre. Oamenii au fost atrași din cele mai vechi timpuri de Univers și extratereștri.

În anul 1820, matematicianul Carl Friedrich a tăiat copaci, realizând o formă triunghiulară, iar în interiorul acesteia a plantat grâu. El spera ca acest simbol să fie observat din cer. Două decenii mai târziu, un alt cercetător a săpat tranșee în Sahara, pe care le-a umplut cu benzină și le-a dat foc în timpul nopții. În anul 1869, au fost utilizate oglinzi  cu ajutorul cărora lumina Soarelui a fost reflectată spre alte planete.

Pământul privit din Univers este o pată palidă, albastră

A urmat Carl Sagan care a realizat placa Pioneer. Discul creat de Sagan conține 116 imagini și sunete. Mesajele sunt exprimate în 55 de limbi, printre care și româna. Carl Sagan afirma că Pământul privit din Univers este o pată palidă, albastră.

Leonardo da Vinci a fost primul care a explicat acest fenomen. El susținea că cu cât un obiect este mai îndepărtat, cu atât capătă culoarea albastră. Aerul dispersează mai bine culoarea albastră decât pe cea roșie.

Omenirea este o rezervație a extratereștrilor?

Carl Sagan a susținut teoria formării vieții pe Pământ prin intermediul manipulării extraterestre. Omenirea este o rezervație a extratereștrilor. Terraformarea a modificat atmosfera, topografia, clima.

Conform teoriei lui Carl Sagan, Marte este prima planetă de pe lista terraformării. Planetei îi lipsesc trei elemente, atmosfera, magnetosfera extinsă și căldura. După Marte a urmat Pământul. De  la formarea sa și până în prezent, pe planeta noastră au fost 5 mari extincții.

Sagan susținea că extincțiile au avut ca scop dispariția reptilelor de mari dimensiuni. Numai în acest mod, mamiferele au urcat pe scara evoluției. Despre oameni se spune că sunt a cincea specie inteligentă de pe planeta noastră.

Cine sau ce au determinat aceste extincții, rămâne un mister. Poate că există o civilizație care stăpânește spațiul, timpul, Universul. Trecerea timpului pentru ei este diferită de percepția noastră.

Terra În căutarea creatorilor! Omenirea este o rezervație a extratereștrilor?

În cazurile răpirilor extraterestre, oamenii când s-au întors pe Pământ au crezut că au dispărut câteva minute. Realitatea a fost alta. Dispăruseră zile sau chiar săptămâni. Timpul nu curge cu aceeași viteză și în aceeași direcție în toate dimensiunile.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și