În 1985, președintele Reagan și Gorbaciov au convenit să oprească războiul rece în cazul unei invazii extraterestre

În 1985, președintele Reagan și Gorbaciov au convenit să oprească războiul rece în cazul unei invazii extraterestre

În 1985, în cadrul summitului de la Geneva, președintele Ronald Reagan și premierul sovietic Mihail Gorbaciov au luat o pauză de la negocieri pentru a se plimba.

Plimbarea a avut loc în gradina clădirii unde a avut întâlnirea. Cei doi președinți au fost însoțiți de interpreții lor. Nu se cunoaște ceea ce au discutat cei mai puternici oameni ai planete în acele vremuri, dar un episod interesant a fost relatat de interpretul american, celebrului jurnalist 
Charlie Rose.

Este vorba despre o discuție extrem de interesantă pentru anul 1985, când 
Reagan i-a spus lui Gorbaciov despre o potențială invazie extraterestră.

Ce ai face dacă dintr-o dată Statele Unite ale Americii ar fi atacată de o forță din spațiu? Ne-ai ajuta?, a întrebat Reagan.

Fără să stea prea mult pe gânduri, Gorbaciov i-a răspuns că ” fără îndoială”. În acel moment, Reagan i-a răspuns că la fel al face și el dacă URSS s-ar afla în aceeași ipostază. În cele din urmă amândoi au răs și și-au strâns mâna.

Chiar dacă această discuție pare una amicală, este limpede că cei doi au făcut un acord în cazul în care forțele extraterestre ar încerca să invadeze și să preia controlul planetei noastre.

Un alt aspect interesant este că în 1985, liderii mondiali erau conștienți despre pericolul extraterestru și despre o potențială invazie.

Pericolul din spațiu

În ultimii ani, numeroși oameni de știință ne-au avertizat cu privire la pericolul din spațiu. În cazul în care civilizațiile extraterestre ne vor detecta planeta, atunci putem spune cu adevărat că civilizația noastră se află în pericol.

Cu toate acestea, există o idee generală, care susține că extratereștrii ar fi benefici și ar avea o influență pozitivă asupra noastră. Această teorie este eronată și ar trebui să înțelegem că adevăratul pericol vine din spațiu. Este posibil ca acolo să existe sute sau mii de civilizații extraterestre, care atunci când ne vor descoperi, nu vor accepta concurența și vor face orice pentru a ne distruge.

Loading...
CATEGORIES
Share This