Bizar

Impresionant! Iată cum va arăta lumea peste 100 de ani

Un grup de futurologi britanici a realizat un studiu, intitulat Smart Things Future Living, în care se descrie cum va arăta lumea peste 100 de ani, adică în 2116.

Progresul tehnologic va fi unul fantastic și va schimba viața cu desăvârșire. Specialiștii britanici sunt de părere că peste 100 de ani, omenirea va coloniza cu succes atât Luna, cât și Marte. Pe cele două corpuri cerești se vor afla adevărate orașe, unde vor trăi milioane de oameni, iar plimbarea cu naveta spațială între colonii va fi la îndemâna oricui.

De asemenea, oamenii viitorului vor fi capabili să construiască și orașe subacvatice. Acestea se pot compara cu niște bule imense, în care se vor construi clădiri impunătoare.

Casele nu vor mai fi construite din materiale tradiționale, ci din ecrane imense. Acestea vor proiecte diverse imagini în funcție de starea de spirit al locatarilor. În acest fel, nimeni nu va mai fi nevoit niciodată să redecoreze casa în care locuiește.

Progresul tehnologic va influența în mod decisiv și progresul geneticii. În acest fel, oamenii viitorului nu se vor mai îmbolnăvi atât de des precum oamenii din prezent, iar durata de viața probabil că se va dubla. De asemenea, organele bionice vor fi cele care le vor înlocui pe cele oferite de natură.

Tot experții susțin că în 2116 vom downloada și printa 3D absolut orice, de la feluri de mâncare preparate de chefi celebri la prăjiturile noastre preferate. Adică vom găsi o rețetă pe internet și imprimanta 3D va face toată treaba pentru noi. Sună ciudat, dar viitorul poate ascunde multe surprize.

loading...

Și felul în care vom munci se va schimba în totalitate datorită hologramelor care ne vor permite să participăm la ședințe și întâlniri în mod virtual. De asemenea, roboții vor fi cei care vor realiza cele mai grele și ingrate munci. Omul va fi scutit de munca fizică și cu atât mai mult de cea intelectuală.

viitor - Impresionant! Iată cum va arăta lumea peste 100 de ani

De asemenea, se preconizează că omul va face un salt al conștiinței și va urca pe scara evoluției spirituale. Astfel, războaiele, rasismul sau conflictele de orice fel vor dispărea pentru totdeauna.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top