IMPLICAREA FORȚELOR EXTRATERESTRE ÎN ISTORIA UMANITĂȚII

IMPLICAREA FORȚELOR EXTRATERESTRE ÎN ISTORIA UMANITĂȚII

Unul dintre cele mai importante artefacte egiptene este un papirus în care se spune că Soarele a încetat să mai sălășluiască la apus și strălucește din nou la răsărit.

De-a lungul istoriei s-au produs multe cataclisme care au dus la scufundarea Atlantidei, la dispariția imensului continent Mu, într-un vârtej de foc și apă. În deșertul Gobi, dar și în partea vestică a SUA au fost descoperite urme care ne duc cu gândul la un război nuclear. Aceeași situație este și pentru regiunea Mării Moarte.

Evoluția omului s-a făcut cu urcușuri și coborâșuri, cu începuturi și sfârșituri.

Helena Petrova Blavatsky scria în Doctrinele Secrete despre existența a patru rase mamă, care la rândul lor au avut subrase. Odată cu cea de a treia rasă mamă, omul a înregistrat o consolidare și perfecționare a masei osoase, situație care a dus la anihilarea celui de al treilea ochi. Totuși, din punct de vedere psihic și spiritual, percepția sa mentală și spirituală persistă.

De-a lungul istoriei, omenirea a avut civilizații numite fantastice. Acestea s-au format și au dispărut, în mod ciclic, în strânsă legătură cu cele 12 perioade ciclice ale orologiului cosmic, marcate de cele 12 semne ale zodiacului. Civilizațiile au avut o perioadă a vârstei de aur, după care a urmat perioada de decădere care a dus la dispariția acestora.

Sunt tot mai mulți cercetători care susțin teoria conform căreia forțe extraterestre au fost implicate în formarea, atingerea perioadei de apogeu și a declinului civilizațiilor. Astfel s-ar putea explica apariția și sfârșitul misterios al unor civilizații, cum ar fi cea a vechilor egipteni sau cea mayașă.

Loading...

Până în anul 1945, toți oamenii de știință susțineau teoria conform căreia dezastrul produs în Tunguska ar fi fost cauzat de un meteorit. După acest an, cercetările au indicat că nu există probe în acest sens. Nu au fost descoperite bucăți de meteorit sau craterul care ar fi trebuit să se formeze ca urmare a impactului.

Kulik a fost primul om de știință care a avansat teoria conform căreia dezastrul a fost produs de explozia unei astronave propulsate cu energie atomică. În anii 60, teoria a fost reluată de alți oameni de știință ruși care au conexat cazul Tunguska cu alte catastrofe de pe planeta noastră.

rp_extraterestri.jpg

În Geneza, capitolul 19, se spune că dispariția orașelor blestemate Sodoma și Gomora a fost cauzată de mânia lui Dumnezeu. Distrugerile care au avut loc în deșertul Gobi, regiunea de la Marea Moartă ne duc cu gândul la un scenariu apocaliptic. Sterilitatea iremediabilă a solului din aceste zone dăinuie de mii de ani.

Profesorul Agrest susține în unul din studiile sale ipoteza unei colosale explozii termonucleare provocate de oamenii din spațiu, care își distrugeau sistematic depozitele de energie atomică înainte de a se întoarce pe planeta lor.

loading...

Related posts