X-Files

Implicarea extratereştrilor pe Terra. Ne ajută să evoluăm sau ne controlează în totalitate?

Doi cercetători au realizat un test prin care poate fi măsurată inteligența nu numai la oameni, dar și la animale și extratereștrii. Ei au numit acest test Kolmogorov și s-a experimentat în premieră. Referitor la extratereștrii și la colosala lor tehnologie, toți cercetătorii sunt de acord că aceștia beneficiază de o superinteligență.

Părerile sunt împărțite în ceea ce privește poziția lor față de pământeni.  Unii specialiști susțin că nu avem de ce să ne temem. Aceștia au ajutat, din umbră, pământenii încă din antichitate. Pe de altă parte, sunt voci cate susțin că extratereștrii sunt un real pericol pentru noi și planeta Terra. În acest scop, ei vorbesc despre disparițiile misterioase ale unor persoane, mutilarea animalelor, interesul major pe care aceștia îl au față de actul sexual, organe sexuale și reproducerea speciei umane.

Sunt specialiști care vorbesc despre intenția extratereștrilor de a ne manipula, înfricoșa și a ne face să renunțăm la valorile tradiționale și chiar la religie. Studierea cazurilor de răpiri este foarte greu de efectuat, pentru că subiecții acestor răpiri nu-și mai amintesc nimic din ce li s-a întâmplat. Numai cu autorul hipnozei, cercetătorii au reușit să afle câte ceva.

Au fost multe cazuri, care sunt cel puțin contradictorii. Unele persoane s-au culcat în propriile haine și la trezire erau îmbrăcați în haine care nu le aparțineau. Unii s-au culcat în propria lor casă, iar dimineața s-au trezit la zeci de kilometrii de casa lor, în șanțuri sau pe câmp. Numai cu ajutorul hipnozei, specialiștii au reușit să afle ceea ce s-a întâmplat. Cu siguranță, metodele extratereștrilor duc la o ștergere a memoriei.

Ufologul american, David Warly a vorbit într-un interviu că numărul celor care au fost răpiți este foarte mare. El apreciază că sunt milioane de persoane în această situație. Mai mult, astrofizicianul Darke a calculat, după o formulă care-i poartă numele, că în Univers sunt sute de mii de planete care sunt locuite de ființe extraterestre.
El își pune întrebarea de ce aceste ființe nu răspund mesajelor date de către pământeni?

Putem fi mândrii ca români în ceea ce privește contactul cu extratereștrii. Să ne aducem aminte de Nicolae Teslea, român după mamă, celebru inventator, care a reușit performanța de a recepționa din spațiu un semnal de radio repetat. Tot lui i se datorează și primul sistem de comunicații Wireless. Dacă în anii 30, invențiile sale erau publice, după moartea sa, toate invențiile sale au fost confiscate de către guvernul american și ascunse de opinia publică. Specialiștii susțin că în perioada următoare, nu numai tehnologia va evolua. Vorbim despre schimbări majore pe care omul le va avea, este vorba despre controlul ceasului biologic din ADN.

loading...

ganesha - Implicarea extratereştrilor pe Terra. Ne ajută să evoluăm sau ne controlează în totalitate?

Se vorbește despre regenerarea organelor pierdute, astfel încât putem mări durata longevităţii. Cu alte cuvinte, încercăm să urmăm modelul și structura extratereștrilor. Microdispozitivele introduse în corpul omenesc ne vor face să gândim și să trăim altfel. Se vorbește chiar, despre crearea unor personalități virtuale. Cu autorul vidului sau a energiei punctului zero, vom putea trece în universuri paralele. Lupta pe care omenirea o dă, în prezent, este ca noi să devenim o hipercivilizație, să recuperăm decalajele dintre noi și extratereștrii.

În anii 80 , astronomul Hynek declara că a început să ne fie clar că, în loc să fie extraterestre în sens îngust, OZN-urile ar putea fi parte din aceeași inteligență cuprinzătoare care a dat naștere la mozaicul religiilor și mitologiilor, din zorii conștiinței umanității.

Hallyer fost ministru de apărare al Canadei, declara într-un interviu că a fost la un pas să apese butonul de panică, atunci când pe cerul Canadei au fost văzute peste 50 de OZN-uri. Autoritățile au crezut că este vorba despre o invazie a extratereștrilor

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top