Implicarea a două OZN-uri într-o bătălie din secolul al VIII-lea. Scuturile de foc i-au nimicit pe saxoni

Implicarea OZN-urilor în problemele oamenilor nu s-a realizat în mod direct. Extratereștrii au preferat să privească și să lase cursul istoriei să curgă, dar cu toate acestea, există anumite momente în care OZN-urile au schimbat istoria în favoarea celor care au crezut cu adevărat în Dumnezeu.

Iată acum o Întâmplare din secolul VIII

În timpul unuia dintre războaiele obişnuite din vechea Europă, saxonii i-au asediat pe franci la Siginurg în anul 776. Francii se aflau într-o situaţie critică, alimentele erau pe sfârşite, iar saxonii încercuiseră oraşul. Proviziile de apă din oraş scăzuseră atât de mult, incit fiecare  pepersoană nu avea dreptul decât la câteva picături pe zi.

Duhoarea cadavrelor celor căzuţi în luptă şi a gunoaielor putrezite, otrăveau plămânii celor rămaşi in viaţă. Un comandant privea peste ziduri. La mică distanţă se puteau vedea steagurile armatei saxone. Gândurile i-au fost întrerupte de sosirea unui ajutor-subaltern.

„Nimic de raportat decât veşti proaste — a spus căpitanul francez.

„Niciun un semn că am putea rupe asediul ?” „Nu domnule a răspuns ajutorul. Ce putem face ?” „Mai bine ne-am ruga zeilor să ne scape” a zis comandantul privind întristat spre trufaşele steaguri saxone.

Istoricii povestesc că francii s-au adunat si au început să se roage zeilor ca să le fie cruţate vieţile. Se rugau incă, atunci când două „scuturi arzătoare” au coborât din cer şi s-au repezit spre tabăra saxonilor.

Loading...

Acestea au spulberat întreaga armată cu flăcări şi fum, punând pe fugă pe soldaţii asediatori.

Ce s-a întâmplat cu adevărat?

Nu putem decât specula asupra a ceea ce ar fi putut fi cele două „scuturi arzătoare”. Ceea ce ştim cu siguranţă este că în zilele acelea nu existau încă nici aeroplane si nici avioane. Ceva aparent ciudat şi supranatural a venit în ajutorul francilor disperați.

Scuturile arzătoare nu au fost altceva decât obiecte de zbor cu origine necunoscută. Oamenii din acele vremuri nu au știut despre ce este vorba și le-au comparat cu un lucru comun lor, scutul. Interesant este că aceste OZN-uri s-au implicat într-un conflict de pe Terra în mod direct și au schimbat cursul istoriei pentru totdeauna.

Asemenea evenimente au fost extrem de rare și nu sunt întotdeauna consemnate în cărțile de istorie din motive lesne de înțeles. Orgoliul niciunui conducător nu îi permitea să atribuie victoria unei bătălii unor surse externe, pe care nimeni nu avea cum să le înțeleagă.

loading...

Comentariile sunt închise.