Conspiratii

Implanturile cu biocipuri: Sfârșitul libertății, începutul sclaviei

Adepții teoriilor conspiraționiste se tem că în primii ani ai secolului XXI, toți americanii vor fi obligați să poarte, undeva în corp, un implant cu biocip. Biocipul va fi probabil implantat în antebrațul stâng sau drept, pentru a facilita scanarea. Fiecare individ va primi un număr de identificare, pe viață.

Deși funcția biocipului va fi, în primul rând, cea de identificare, el va fi conectat la un masiv sistem cibernetic, permițând agențiilor guvernamentale supravegherea tuturor cetățenilor prin intermediul senzorilor de la sol și prin sateliți.

Mai mult, spun alarmiștii, odată amplasat sistemul, biocipurile vor transforma pe oricine într-un sclav controlat, deoarece acestea vor permite Serviciilor secrete să influențeze neuronii unei persoane și să determine apariția anumitor gânduri.

Prin intermediul implanturilor cu biocip din creier, oamenii pot fi forțați să gândească și să acționeze exact cum sunt programați.
Mai mult, pretind adepții teoriei conspirației, un laborator de cercetare al Marinei Militare Americane, finanțat de Serviciile secrete, ar fi reușit uluitoarea performanță de a contopi neuroni cu microcipuri.

Ei susțin că atunci când un astfel de cip este implantat în creierul unei persoane, aceasta devine automat o legumă și un sclav al Noii Ordini Mondiale. De îndată ce dispozitivul va fi perfecționat, implantul cu biocip ar putea fi lesne utilizat ca o armă de tip Frankenstein, iar Departamentul Apărării ar putea produce o armată de zombi.

Diferite publicații conspiraționiste reamintesc afirmațiile unui cuplu din Palo Alto, California, convins că problemele psihologice ale fiului lor, adolescent, sunt urmarea implantării în creierul acestuia a unui biocip, de către un agent CIA, în timpul unei operații de extragere a amigdalelor.

Potrivit adolescentului și părinților acestuia, el primește constant amenințări și gânduri negative prin transmisii recepționate de biocip. Ei au afirmat că dispozitivul ar fi fost vizibil la radiografii, dar că agenții CIA ar fi distrus dovezile.
În conformitate cu fostul agent al contraspionajului britanic, dr. John Coleman, există trei grupuri majore în lumea de azi care controlează în secret lumea politică și pe cea financiară. Acest control va fi îndeplinit prin manipularea mondială a religiilor principale, a ingineriei genetice, a drogurilor și a strictului control al media.

Misterul noilor boli mortale ivite i-a confruntat pe oamenii de știință de la începuturi și rapid s-au transformat în patogeni.
Dovezile sugerează că boli precum SIDA au fost create de mâna omului și introduse la anumite grupuri de populație. Se relatează că Grupul Secret a creat virusul SIDA, la Universitatea Albert Ludwig din Freiburg.

Grupul Secret alegea homosexuali, deoarece considera că puțini sunt cei cărora le pasă ce se întâmplă cu ei și spera ca boala să se răspândească în țară, înainte ca cineva să realizeze că ar putea ucide pe oricine.

Crima și drogurile ilegale au fost încurajate sub egida de acoperire a marelui aparat care era Grupul Secret din cadrul CIA, cel puțin de la Vietnam încoace.

biocip - Implanturile cu biocipuri: Sfârșitul libertății, începutul sclaviei

Planul Grupului Secret este să favorizeze și să finanțeze în secret un război civil pe linii rasiale, prin intermediul agenților, în ghetourile de negri și hispanici din orașele principale.

De îndată ce reușește să controleze legislația, Grupul Secret va înarma minoritățile insurgente cu arme de atac pentru a fi utilizate,în esență, împotriva minorității și a non-minorității individuale neînarmate.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top