Take a fresh look at your lifestyle.

Implanturi extraterestre! Totul despre cipurile descoperite sub pielea a mii de oameni

Implanturile extraterestre a fost un subiect intens mediatizat în ultimii ani. Este vorba despre mici cipuri, de origine extraterestră, care au fost descoperite sub pielea unor oameni. De cele mai multe ori, cipurile au fost descoperite din întâmplare și ridică numeroase semne de întrebare cu privire la ceea ce se petrece cu adevărat.

Roger K. Leir, omul cu îndepărtarea implanturilor

Roger K. Leir, a fost un chirurg american, care a decedat pe 4 martie 2014. În Statele Unite ale Americii era cunoscut precum omul care îndepărta implanturile extraterestre.

De-a lungul vieții sale, a descoperit și îndepărtat numeroase cipuri de origine necunoscută. Datorită acestei activități neconvenționale, în decursul vieții sale a oferit numeroase interviuri cu privire la acest fenomen mai puțin cunoscut.

Cipuri dintr-o altă lume

Chiar dacă la prima vedere fenomenul implanturilor pare unul necredibil, Leir a oferit numeroase informații despre cipurile extraterestre. Atunci când erau descoperite, aceste chipuri aveau capacitatea să se miște sau pur și simplu să fugă pentru a nu fi extrase.

În general, implanturile se fac sub piele și sunt invizibile de la exterior. Un alt fapt interesant este că fiecare cip extras era acoperit cu un soi de gelatină, care avea rolul de a face imposibilă respingerea lor de către organismul uman.

Loading...

Înainte ca ele să fie îndepărtate s-a constatat că funcționau și transmiteau impulsuri pe diferite frecvențe, cuprinse între 93 și 15 MHz.

Un alt fapt menționat de medicul american este că cicatricile rămase după extracție nu s-au vindecat niciodată la niciun pacient.

Potrivit unor experți, implanturile pot genera câmpuri magnetice extrem puternice, capabile chiar să defecteze aparatura din preajma pacientului în timp ce erau îndepărtate.

Analizele de laborator

După fiecare cip îndepărtat, de sub pielea unui pacient, acesta era trimis spre un laborator specializat pentru a fi analizat.

Implanturi au fost descrise ca fiind obiecte din aliaj metalic conținând în cea mai mare parte fier extraterestru, adică cu foarte mulți izotopi (60Fe – se presupune că a fost prezent în momentul formării Universului).

Testele de laborator au mai arătat niveluri ridicate de cobalt și de iridiu. Conform unor specialiști aceste materiale ar putea să provină din centrul galaxiei noastre sau chiar dintr-un sistem solar al cărei stea s-a transformat într-o supernovă. Această ultimă concluzie este una extrem de importantă, pentru că în acest fel realizăm că extratereștri care au creat aceste cipuri provin dintr-o civilizație cu o vechime de miliarde de ani.

Statistici înfiorătoare

implant

La momentul actual, statisticile arată că circa 2% din populația SUA a fost răpită de extratereștri. Este posibil ca toți acești oameni să poarte sub piele implanturile extraterestre.

Cazuri similare au fost raportate și în Europa, chiar și în România există oameni care au vizitat fără voia lor un OZN. De cele mai multe ori, acțiunea răpirii este ștearsă din memorie și foarte puțini sunt capabili să-și amintească.

loading...