Take a fresh look at your lifestyle.

Imensa piramida de sticla descoperita in Triunghiul Bermudelor

Triunghiul Bermudelor este unul dintre cele mai misterioase locuri de pe Pământ. În fiecare an mai multe vapoare şi avioane, care au curajul nebun să treacă prin acest misterios loc, îşi găsesc sfârșitul. De-a lungul timpului s-au zvonit felurite teorii cu privire la aceastăzonă fierbinte”, unii crezând că forțele naturii se fac vinovate pentru anomaliile din zonă, în timp ce alţii au senzația că anumite implicații extraterestre acționează în adâncurile oceanului.

Triunghiul Bermudelor, cunoscut şi sub numele de Triunghiul Diavolului, se întinde între trei zone: Insulele Bermude, Porto Rico și Fort Lauderdale, Florida în Oceanul Atlantic. Suprafaţa cuprinsă este de peste 1.2 milioane km².

O echipă de exploratori americani, care se afla în zona pentru scufundări, a făcut o descoperire impresionantă. Un corp parțial translucid, care semăna la prima vedere cu o piramidă imensă a fost zărit pe fundul Oceanului Atlantic în zona Triunghiului Bermudelor. Descoperirea a fost verificată succesiv de două echipe de cercetători, unii din SUA şi ceilalți din Franţa, pentru a atesta veridicitatea ei.

Ray Brown, un medic din Arizona, făcea scufundări în Caraibe, în  zona cunoscută sub numele de “Tongue of the Ocean”. La un moment dat, întorcând capul, a zărit pe fundul oceanului o structură imensă, închisă la culoare, prin care treceau razele de lumină, care semăna foarte bine cu o piramidă. Cu rezerva de oxigen pe terminate, Brown nu a putut să inspecteze piramida, dar a informat autoritățile locale cu privire la descoperirea sa.

Oamenii de știință americani şi francezi care efectuează cercetări în zona Triunghiului Bermudelor, susţin că piramidele de pe fundul mării Caraibe nu a fost cercetate niciodată până acum. Una dintre piramide are o bază de 300 de metri și o înălţime de 200 de metri, iar distanţa de la bază la vârf este de aproximativ de 100 de metri. Rezultatele analizelor au demonstrat că respectivele structuri au fost realizate din sticlă sau cristal, fiind în întregime netede şi parțial translucide. Iar ca să sporească și mai mult misterul, în vârful uneia dintre piramide se află două găuri mari, iar apa mării, la viteză semnificativă, intră prin cea de a doua gaură şi astfel se formează un vortex gigant, acest lucru creând valuri mari şi un fenomen de ceaţă pe suprafaţa mării.

Trebuie să reamintim că există voci care susțin că în zona în care se afla Triunghiul Bermudelor ar fi existat cândva Atlantida. Piramidele erau folosite pentru a genera un tip de energie, necunoscut în prezent, în acest fel putându-se explica cauza pentru care avioanele şi vapoarele care trec prin zonă sunt supuse la diverse anomalii.

Loading...

Piramide se găsesc în mai toate zonele de pe Terra şi cu siguranţă că vechile civilizaţii nu le construiau doar pentru decor ci pentru a se folosi de ele într-un mod sau altul. Generarea energiilor fizice şi chiar spirituale este una dintre cele mai bune explicații şi în acest el putem spune că am mai făcut un pas important în deslușirea misterului Triunghiului Bermudelor.

loading...

Comentariile sunt închise.