Imaginile NASA și teoria Pământului gol. Conspirație sau adevăr?

1

Imaginile captate de un satelit NASA, în anul 2012, confirmă teoria conform căreia la Polul Nord există o deschidere cu un diametru de 900 km care duce spre interiorul Pământului. Deschiderea se află pe calota polară la 86,8 grade latitudine nordică. Deschiderea este acoperită de nori care coboară în interiorul ei până la adâncimea de 385 km.

Primul care a făcut referire la această deschidere a fost amiralul Byrd, care estimase diametrul deschiderii la 714 km.
Ceea ce surprinde în această fotografie este faptul că în jurul acestei deschideri nu există gheață, în condițiile în care se știe că Polul Nord este acoperit tot timpul anului de calota glaciară.

Explicații pe care au dat-o unii cercetători este că deschiderea comunică cu centrul Pământului, unde există o climă temperată.

Semnale radio captate din centrul Pământului


Jurnalul canadian Weekly World News a publicat în 14 februarie 1995, un articol cu titlul, Cap Canaveral, Florida – NASA a recepționat semnale radio care provin din centrul Pământului. Experții consideră că semnalele provin de la o formă de viață inteligentă, foarte dezvoltată.

În articol este invocată declarația unui înalt funcționar NASA care declara, indiferent cine a transmis aceste semnale, dispune de o tehnologie care permite trecere undelor prin sute de kilometri de rocă și pământ.

Primele semnale au fost captate în 30 octombrie 1994, grație unui satelit foarte sensibil. După această dată, semnalele au fost captate la intervale regulate de timp. Semnalele radio sunt compuse din coduri matematice complexe, ceea ce denotă că suntem în contact cu o colonie de entități superioare oamenilor.

Înaltul funcționar a mai declarat că mesajele nu sunt de natură ostilă, însă pot crea controverse și ridica multe întrebări. NASA nu dispune de tehnologia necesară pentru a putea răspunde la astfel de mesaje și nici nu a putut localiza zona din care provin.

Amiralul Byrd și ciudata sa călătorie


În 19 februarie 1947, amiralul Byrd efectua primul zbor deasupra Polului Nord. Când s-a întors din misiune, el a vrut să publice mesajele pe care le-a primit de la entități din interiorul Pământului. Byrd a fost ridiculizat și umilit de oamenii de știință.

În iunie 1992, publicația franceză Ciel et Espace publica un articol cu titlul, Adevărata față a Pământului. În articol au fost publicate fotografii surprinse de satelitul ERS care prezentau mari diferențe de relief în Groenlanda și Antarctica.

Diferențele de altitudine erau și de 500 de metri. Satelitul a pus în evidență inexactitățile cu privire la harta cartografică a acestor regiuni. Mai mult, imaginile prezentau deschideri în calota glaciară.

Teoria lui Edmund Halley mai actuală ca oricând


rp_pamant-gol.jpg

În anul 1692, Halley prezenta planeta ca fiind de forma unei cochilii sferice cu o adâncime de 1500 de mile, care acoperă alte două cochilii, în interiorul cărora se află o sferă solidă cu dimensiuni egale cu planeta Mercur. Fiecare sferă prezintă condiții propice pentru existența formelor de viață.

În anul 1716, Halley susținea că aurorele boreale se produc din cauza unor scăpări de gaze luminoase. Pentru că Pământul este aplatizat la poli, cochilia externă este mai subțire și se produc scăpări de gaze luminoase.

loading...
loading...