The news is by your side.

Imagini șocante! Un călător în timp este filmat cum trece prin ușa închisă a unui magazin

0

Un videoclip ciudat a fost încărcat pe internet de către managerul unui magazin, al cărei camere de filmat exterioară a înregistrat un călător în timp sau chiar o fantomă. Acest personaj misterios trece pur și simplu prin ușa închisă a magazinului și în acel moment anul de pe camera de filmat se schimbă.

Imaginile sunt de-a dreptul șocante și demonstrează foarte clar că unele lucruri sunt dincolo de înțelegerea noastră. Așa se întâmplă și cu personajul misterios care apare în filmarea de mai jos, care trece pur și simplu prin ușile închise ale magazinului alimentar.

În acel moment o lumină puternică se produce, de parcă o altă lume i s-a deschis bărbatului în cauză. În același moment anul de pe camera de filmat se schimbă din 2016 în 2019 ca și cum o bulcă temporală s-ar fi produs și personajul s-ar fi teleportat 3 ani în viitor.

La scurt timp după ce intră în magazin, o altă lumină puternică se produce, iar după câteva momente bărbatul iese din magazin cu un aliment din care mușcă.

Managerul magazinului, după ce a văzut imaginile incredibile s-a hotărât să le facă publice. Este cert că acest caz este unul inexplicabil și este posibil ca bărbatul din imagini să fie un călător temporal. Acesta sfidează voalat legile fizicii și astfel poate trece prin uși, geamuri și chiar orice tip de materie.

inline_time2 Imagini șocante! Un călător în timp este filmat cum trece prin ușa închisă a unui magazin

Interesat mai este faptul că în fața magazinului se afla un om al străzii, care se trezește surprins de cele întâmplate. Atunci când reprezentanții magazinului l-au căutat a doua zi pentru a-l întreba ce a văzut cu o noapte în urmă acesta nu a mai fost de găsit în condițiile în care zi și noapte se afla în preajma magazinului.

Este limpede că s-a speriat de cele văzute și din acest motiv a dispărut fără urmă.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

 

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și