The news is by your side.

Imagini șocante cu un OZN care zboară la joasă altitudine printr-un oraș din Australia

0

Un OZN de dimensiuni considerabile a fost surprins de o cameră de filmat situată pe străzile orașului australian Gold Coast. De culoare albastră, nava extraterestră zbura la altitudine joasă și după cum se poate observa din filmare zbura la altitudine joasă.

Înregistrarea a fost efectuată în 23 noiembrie 2013 de către o cameră de filmat care este amplasată în apropierea plajei. Imaginile nu au fost făcute publice până în prezent pentru că au fost trimise spre a fi analizate de specialiști, care au conchis că nu au fost trucate.

De asemenea, mai multe sfere luminoase misterioase se pot vedea în întunericul nopții. Nimeni nu poate preciza ceea ce reprezintă acele sfere luminoase, dar există bănuieli că este vorba despre deschiderea unor portaluri prin care dispare nava extraterestră.

Această filmare este una dintre cele mai clare, unde o navă extraterestră se poate vedea în toată splendoarea sa. Interesant este faptul că activitatea extraterestră se petrece în general noaptea, dar cu ajutorul dezvoltării tehnologiei se poate face lumină pentru totdeauna în privința speciilor extraterestre care operează în voie pe Terra.

ozn-australia Imagini șocante cu un OZN care zboară la joasă altitudine printr-un oraș din Australia

Gold Coast este un oraș turistic situat pe coasta de sud-est a statului federal Queensland Australia. Orașul a luat naștere în urmă cu 50 de ani (1958) prin unificarea satelor din regiune, în prezent are o populație de 469.214 de locuitori fiind al doilea oraș ca mărime din Queensland și al șaselea oraș din Australia. Regiunea are o climă subtropicală cu ștranduri întinse pe malul Oceanului Pacific, asemănător coastelor Floridei.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și