Imagini ÎNFRICOŞĂTOARE surprinse în Pădurea Hoia. FĂPTURI CIUDATE, printre copaci

Un clujean a reușit să surprindă o serie de fotografii în Pădurea Hoia din Cluj, în care apar siluete între copaci, care au fostă umană.

 Imaginile au fost realizate în luna august și reprezintă un bun instrument de lucru pentru specialiștii în incidente paranormale. Chiar dacă în multe fotografii prezența acestor „făpturi” este discutabilă, sunt câteva imagini care, sigur, vor naște vii dezbateri.

Pădurea Hoia – Baciu este considerată una intre cele mai bântuite păduri din lume. Profesorul clujean Adrian Pătruț a vorbit într-un interviu despre misterele ascunse de Pădurea Hoia – Baciu și de fenomenele paranormale de acolo.

Specialiştii spun că pădurea Hoia-Baciu uimeşte mereu prin neobişnuitul fenomenelor care se petrec. Aceştia au constatat apariţia unor OZN-uri, sfere luminoase, forme geometrice zburătoare, lumini nocturne sau diurne colorate, apariţii umanoide stranii, forme nebuloase ciudate, materializări şi dematerializări, contorsionări de copaci în intervale de zeci de secunde, câmpuri mobile radioactive şi multe alte lucruri care ne sfidează înţelegerea.

Pe blogul său, scriitorul Daniel Roxin, spune că filmul documentar „Pădurea Baciu, un Triunghi românesc al Bermudelor” prezintă materiale video şi foto de excepţie, alături de mărturiile a doi cercetători care au studiat acest loc enigmatic de zeci de ani, profesorul Adrian Pătruţ, preşedintele Societăţii Române de Parapsihologie şi Cristian Mureşanu, realizator şi producător al emisiunii „Ştiinţă şi cunoaştere” (TVR Cluj).

„Aşa după cum veţi constata, misterul din jurul acestor fenomene naşte, inevitabil, întrebări tulburătoare despre noi şi despre Univers, despre potenţialul nostru ca oameni şi despre potenţialităţile nelimitate ale Universului în care trăim. Un Univers pe care îl cunoaştem atât de puţin”, mai scrie Daniel Roxin pe blogul său.

Pădurea Hoia-Baciu, este cu siguranta cea mai faimoasa locaţie din Romania, unde au fost investigate si analizate o serie de fenomene absolut inexplicabile, scrie Descopera.ro.

Zona a devenit cu adevărat celebră pe mapamond de abia în anul 1968. Pe data de 18 august 1968, tehnicianul-militar Emil Barnea în varsta de 45 de ani, ignorand avertismentele satenilor, se afla in padurea Baciu pentru a petrece un sfarsit de sapatamana departe de stresul orasului.

Impreuna cu el se aflau la acea data prietena sa, Zamfira Matea şi alti doi prieteni de familie care au dorit să-şi păstreze anonimatul. În preajma orei 13.00, pe cand se afla în cautarea unor lemne pentru foc, Emil Barnea s-a pomenit brusc strigat de prieteni. Întors in poiana, alaturi de prietenii săi, Emil Barnea a apucat sa vada ceea ce parea un OZN care survola la viteza mică padurea Baciu, fara sa scoata niciun sunet.

Straniul aparat zburator a inceput sa straluceasca brusc, facand in aer o manevra de rastunare. Fara veste, OZN-ul a accelerat spre cer intr-o directie usor oblica. Urmarindu-l prin vizorul aparatului foto, Emil Barnea a reusit sa-l mai surpinda in trei cadre. Dupa developarea filmului, tehnicianul clujean a contemplat cu stupoare fotografiile a ceea ce peste ani specialistii internationali ai fenomenologiei OZN aveau sa clasifice drept ” cele mai clare imagini ale unui OZN fotografiat in Romania si fara indoiala, unele dintre cele mai bune imagini ale vreunui OZN fotografiat vreodata in lume”.

În anul 1993, cercetătorul Adrian Pătruţ a identificat in padurea Baciu o zona aparte pe care a denumit-o „Punctul 3 social activ”. Zona cu pricina pare a fi centrul de maxima activitate pentru fenomenele paranormale observate in inima Ardealului.

loading...

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns