X-Files

Imagini incredibile cu OZN-uri imense care sfidează legile fizicii

Zeci de mii de oameni din lumea întreagă au fost martorii unor evenimente stranii care implică OZN-uri. Conform relatărilor, acestea au diverse forme și mărimi, dar cel mai important este că sfidează legile fizicii.

Pe de cealaltă parte, guvernele lumii par nepregătite să recunoască sau să facă publice informații vitale cu privire la OZN-uri. De-a lungul timpului, au existat numeroase evenimente ciudate care au implicat diverse forme extraterestre. Cu toate acestea, puține au fost cazurile în care agențiile specializate au prezentat cu lux de amănunte fie fotografii sau documente care să explice fenomenul OZN.

Acest fenomen al OZN-urilor a început să se amplifice imediat după cel de-Al Doilea Război Mondial. De ce? Nu există o explicație clară, dar probabil că evoluția tehnologică a omului a tras un semnal de alarmă.

În 1960, șeful CIA Roscoe Hillenkoetter declara că ofițerii de rang înalt sunt preocupați de fenomenul OZN, în timp ce oamenii consideră această problemă o prostie.

Un alt eveniment straniu a fost consemnat un an mai târziu, când în plin Război Rece, o flotă de peste 100 de OZN-uri a pornit din Rusia și s-a deplasat spre Europa. Ce au urmărit ele și care a fost scopul lor, nimeni nu poate să spună cu exactitate și nici alte detalii suplimentare nu se cunosc.

Zece ani mai târziu, adică undeva la început anului 1971, submarinul american USS Trepang (SSN 674) realiza o misiune de rutină. Într-una din zilele în care se afla la suprafața oceanului, militarii au observat mai multe OZN-uri gigantice care intrau cu viteze înspăimântătoare în ocean.

Atunci a fost momentul în camere de fotografiat au fost puse în acțiune, iar imaginile sunt de-a dreptul șocante. Acesta a fost motivul pentru care au purtat marca top secret pentru 45 de ani.

Cu toate acestea, oficialii americani au făcut publice aceste fotografii impresionante pentru ca opinia publică să înțeleagă cât mai bine ceea ce înseamnă un OZN și să conștientizeze că omul nu este stăpânul pe Terra.

loading...
Comments
To Top