Illuminati satanici conduc lumea din umbră. Patru specii de extratereștri sunt deja prezente pe Terra

Illuminati satanici conduc lumea din umbră. Patru specii de extratereștri sunt deja prezente pe Terra

Un fost ministru canadian al Apărării, în perioada 1963-1967, a făcut afirmaţii surprinzătoare despre societatea satanică secretă Illuminati. Paul Hellyer a precizat că Illuminati există şi conduc lumea din umbră, aceştia câştigând trilioane de dolari de pe urma industriei petroliere, informează The Sun.

Fostul ministru, în vârstă de 94 de ani, a mai adăugat că membrii bogaţi ai grupului Illuminati poartă războaie inutile şi pun accent pe profit nefiind interesați de poluarea mediului înconjurător sau de variațiile climatice uneori dezastruoase.

Hellyer a afirmat că acest grup ar avea tehnologia necesară pentru a stopa efectele poluării industriale, dar nu o folosesc din cauza faptului că majoritatea membrilor Illuminati au obţinut profituri uriaşe datorită industriei petroliere.

Printre așa-zișii „Iluminați” se numără oameni influenţi, gruparea controlând din umbră economia mondială.

De asemenea, fostul ministru a mai spus că „cel puţin patru specii extraterestre” vizitează Pământul de câteva decenii, iar autorităţile comunică des cu ambasadorii acestor specii, scrie Yogaesoteric.

Cine sunt Illuminati și ce vor?

Este vorba despre cele mai puternice familii ale lumii, Rockefellers, Rothschild, Bilderberg, Trilateral, Familia Regală din Marea Britanie și multe alte familii. Această elită a muncit foarte mult pentru a implementa în societate o sumedenie de unelte prin care ne-au făcut dependenți de ei.

Loading...

Mark Denicola, un actor american, scria că Illuminati domină lumea prin frică, dar nu este vorba despre acea frică dramatică de moarte, ci frica că nu am putea să mai trăim într-o societate fără ceea ce ei au creat.

Ordinul Iluminaților a fost o societate secretă fondată la 1 mai 1776, în Ingolstadt (Bavaria de Nord), de Adam Weishaupt care a fost primul profesor de drept canonic de la Universitatea din Ingolstadt. Mișcarea era formată din liber-cugetători, liberali, republicani (deci anti-regalitate) și pro-feminiști, recrutați din loji masonice germane, și a urmărit să promoveze perfecționismul prin intermediul școlilor de mistere.

În 1785, ordinul a fost infiltrat, dezbinat și suprimat mai întâi de către guvernul bavarez, pentru un presupus complot și apoi în întregul stat (Reich) german. Acuzația adusă a fost aceea că scopul ordinului este să răstoarne toate monarhiile și religiile de stat din Europa.

loading...

Related posts