Take a fresh look at your lifestyle.

ILLOJIIMS, CREATORII OMULUI, AU PĂRĂSIT PĂMÂNTUL ACUM 5000 DE ANI

Despre reptilieni s-a discutat și s-a scris foarte mult. Au fost vehiculate fel de fel de ipoteze și teorii. De curând, în Suedia a apărut o carte care a trezit interesul specialiștilor. Este vorba despre reptilieni, originile lor și care este scopul lor pe Pământ. Reptilienii sunt înzestrați cu puteri psihice deosebite. Ei comunică prin telepatie și au o inteligență foarte mare.

Se presupune că ei sunt locatarii de drept de pe Pământ și că specia umană este mult mai tânără, creată prin mutații genetice. Reptilienii sunt o specie terriană care trăiesc în subteran. Autorul susține că pe lângă reptilienii tereștri, Pământul este vizitat de o altă specie de reptilieni de origini extraterestre.
Ar fi existat și o confruntare între cele două specii, o confruntare care ar fi schimbat configurația multor continente. Autorul susține că Golful Mexic s-a format ca urmare a unei forțe nucleare uriașă, folosită în acest război.

Reptilienii extratereștrii au baze pe Lună, Marte și Venus. Acum 100000 de ani, o altă specie extraterestră numită illojiims a venit pe Pământ, atrași de bogățiile aurifere. Se spune că ei sunt creatorii omului. Oamenii au fost creați după un model genetic, care să nu le pună probleme. Inteligența speciei umane trebuia să fie inferioară, astfel încât, omul să fie obedient și muncitor.  Illojiims s-au retras de pe Pământ, învinși fiind de reptilienii tereștri și am rămas noi, oamenii.

Comportamentul primitiv și agresiv al speciei umane, gradul de inteligență redus, imposibilitatea de a comunica, i-a făcut pe reptilienii tereștrii, decimați de lupta avută, să se ascundă în subteran.
În timp ce specia umană s-a dezvoltat la suprafață, reptilienii și-au continuat existența în subteran, într-o infrastructură la care omul nu a avut acces. Să ne aducem aminte că în Biblie, Adam a dat un fruct Evei prin intermediul unui șarpe care vorbea. În sprijinul teorie sale, autorul cărții prezintă câteva întâmplări, care speră el, susțin teoria sa.

În anul 1980, Florida, ora trei dimineața. Un tânăr se întoarce acasă în automobilul său. La răscrucea unui drum, vede în lumina farurilor o creatură, care semăna cu o reptilă, care era foarte agresivă și se apropia de mașina sa. Creatura avea peste 2 metri înălțime, și trei degete la mână, care se terminau cu niște ghiare puternice.. Ochii erau roşii și pielea era acoperită cu solzi. Creatura a atacat mașina și o bună bucată de drum l-a urmărit pe tânăr.

A doua zi, tânărul s-a dus la poliție, unde a raportat incidentul. Polițiștii au constatat că tabla mașinii era pe alocuri ruptă, de o forță puternică. A doua întâmplare s-a produs într-o cazarmă militară din SUA. Într-o anexă a cazărmii, își aveau locuințele militarii cu familiile lor. În timpul unei petreceri dată de militari, fata unuia dintre aceștia care rămăsese acasă, are neplăcuta surpriză de a da nas în nas cu o astfel de creatură, ascunsă chiar în dulapul fetei.

Loading...

Creatura a scos niște sunete îngrozitoare, lucru care i-a alarmat pe militarii care petreceau în apropiere.
Creatura levita, spun martorii, și cu toate că militarii au tras focuri asupra ei, a reușit să fugă.
Alte întâmplări sunt relatate de foști angajați, care au lucrat în Zona 51, cea mai secretă bază militară din lumea întreagă. Ofițeri care au lucrat în această zonă au povestit tot felul de întâmplări, în care creaturi reptiliene au fost văzute la un anumit etaj al bazei. Acel etaj era foarte bine păzit, iar accesul era restricționat angajaților. Ofițerii au declarat că aceste întâlniri s-au produs noaptea și le consideră accidentale.

ILLOJIIMS

Ei sunt convinși că în această bază sunt implicați și reptilienii în diverse proiecte. Măsurile de securitate extraordinare, chiar și față de personalul angajat, au ridicat semne de întrebare pentru opinia publică și nu numai.

loading...

Comentariile sunt închise.