În 26 noiembrie 1977, emisiunea de ştiri a postului Independent Televison News a fost întreruptă de o voce neidentificată pentru a transmite un mesaj uluitor. Circa 600 de cuvinte care păreau să fie transmise cu ajutorul unui calculator i-au uimit pe telespectatorii postului respectiv. Cel care vorbea s-a intitulat Vrillon, reprezentantul al Comandamentului Galactic Ashtar şi a dorit din toată inima să transmită un mesaj de pace şi dragoste omenirii.

Transmisă a durat doar 6 minute, în care cele 600 de cuvinte au fost rostite lent şi fără prea mari emoţii. Mesajul a fost unul clar şi la obiect, omenirea trebuie să renunţe la energia atomică pe care trebuie s-o înlocuiască cu iubire. Bineînţeles că foarte mulţi au crezut că este vorba despre o farsă, dar nici până în ziua de astăzi nu s-a determinat originea sursei mesajului.

Conţinutul mesajului tradus în limba română:

„Acum vă vorbeşte Vrillon, reprezentant al Comandamentului Galactic Ashtar. Timp de mai mulţi ani, unii dintre voi ne-aţi văzut pe cer sub forma unor lumini. Ne adresăm vouă cu iubire, în pace şi înţelepciune, aşa cum am făcut aceasta cu fraţii şi surorile voastre de pe întreaga voastră planetă Pământ. Vrem să vă avertizăm despre destinul rasei şi al lumii voastre şi intenţionăm să vă sfătuim cu înţelepciune pentru a putea să comunicaţi semenilor voştri care este calea cea mai bună pe care trebuie să o adoptaţi pentru a evita în felul acesta toate dezastrele care ameninţă atât lumea voastră, cât şi fiinţele din lumile noastre care se află în preajma voastră. Va fi bine să învăţaţi să acţionaţi cu iubire şi înţelepciune pentru a putea să participaţi la marea trezire spirituală ce va avea loc atunci când planeta voastră va trece într-o nouă eră a Vărsătorului.

Această nouă eră de profunde transformări ar putea să fie pentru rasa voastră o perioadă de iubire, bunăvoinţă, mare pace şi evoluţie, cu condiţia ca aceia care vă conduc să devină conştienţi de forţele malefice care le pot întuneca în întregime judecată.
Ascultaţi acum în linişte şi cu atenţie ce am să vă spun, căci această şansă s-ar putea să nu se mai repete. De mulţi ani de zile, savanţii voştri, guvernele şi comandanţii militari nu au ţinut seama de atenţionările noastre. Ei au continuat să realizeze experimente cu forţa malefică a ceea ce voi numiţi energie nucleară. Bombele atomice pot distruge Pământul şi chiar fiinţele din lumile voastre surori într-o singură clipă. Reziduurile sistemelor energetice atomice vor otrăvi planeta voastră pentru mii de ani de acum înainte.

Loading...

Noi, care am urmat calea evoluţiei de o perioadă mult mai lungă de timp decât voi, am realizat demult că aceasta, energia atomică, este întotdeauna direcţionată împotriva vieţii. Nu are aplicaţii paşnice. Cercetarea şi folosirea ei trebuie să înceteze neîntârziat, altfel riscaţi să vă autodistrugeţi. Toate armele voastre nimicitoare şi nefaste trebuie să fie de îndată eliminate. Vremea conflictelor şi a războaielor trebuie să devină pentru voi ceva de domeniul trecutului. Luaţi aminte, căci rasă din care faceţi parte ar putea să progreseze cu uşurinţă spre cele mai înalte niveluri ale evoluţiei, dacă vă veţi arăta demni de aceasta în faţa lui DUMNEZEU. Nu vă mai rămâne decât puţin timp pentru a învăţa să trăiţi cu toţii împreună în iubire, pace şi bunăvoinţă. Peste tot pe această planetă mici grupuri sunt inspirate de noi şi vă învaţă deja aceasta, ei se află aici pentru a vă transmite lumina plină de înţelepciune a noii ere care se naşte. Sunteţi liberi să acceptaţi sau să respingeţi învăţăturile lor autentice, dar luaţi aminte căci numai aceia care vor învăţa să trăiască în pace şi iubire vor avea cu siguranţă acces la sferele superioare ale evoluţiei spirituale”.

Acest mesaj nu este unicul pe care l-a primit omenirea de-a lungul timpului de la civilizaţii extraterestre, dar este cel mai important pe care opinia publică l-a auzit în timp real. Nimeni nu poate certifica că acest mesaj este real, dar chiar şi aşa conţinutul său este demn de luat în calcul pentru viitor. Nu putem să ne întrebăm de ce extratereştrii au ales un post independent de televiziune care transmitea doar într-o anumită regiune din Anglia? De ce mesajul a durat 6 minute şi a fost compus din 600 de cuvinte? Care este cauza pentru care extratereştrii au anunţat omenirea că energia atomică nu este benefică după 22 de ani de la detonarea bombelor atomice de la Hiroshima şi Nagasaki? Aceste întrebări probabil că rămân fără răspuns pentru un termen nelimitat.

loading...