Take a fresh look at your lifestyle.

Iata cum poti evita sa ajungi fantoma!

O fantomă este un spirit care din anumite motive nu a reușit să ajungă în lumea celor drepți și din această cauză este prinsă în diferitele regiuni cu energie negativă din Univers, adică în termeni populari iadul. Fantomele există în diferite culturi și sunt privite precum niște erori pe care oamenii odată în viață le-au efectuat și astfel au ajuns în cele din urmă. Trist este că doar prin anumite procedee (necunoscute încă) o fantomă poate să se desprindă într-un fel sau altul de lumea reală și să ajungă la destinație, oricare ar fi ea.

Unele culturi religioase vorbesc liber despre existența fantomelor și își avertizează credincioșii că numai dacă îndeplinesc anumite condiții sau fac anumite fapte în viață vor ajunge fantome. Aceste fapte au la bază dorințele egoiste neîmplinite care sunt generatoare de energii negative; anumite sentimente precum mânia, ura, lăcomia sau frică; lipsa orientării spirituale este un alt fapt care te poate împinge spre lumea subterană a iadului, cât și spre lumea ciudată a fantomelor.

Acestea sunt doar câteva dintre exemplele pe care religia le oferă pentru a ne deschide mintea despre ceea ce va urma atunci când ceasul cel din urmă va suna. Problema se mai întâlnește și în cazul oamenilor buni, generatori de energie pozitivă, care după moarte pot fi atacați de entităţile negative și transformați în fantomă. Singura soluție de salvare sau mai bine spus de evitare a devenirii unei fantome este generarea continuă de energie pozitivă. Aceasta se poate face prin gânduri pozitive, sentimente de dragoste, compasiune și blândețe, dar și prin cel mai important act pe care îl poate desăvârşi un om, rugăciunea. S-a dovedit de mai multe ori că în momentul în care o persoană practică acest ritual, un val de energie pozitivă pune stăpânire pe întreaga sa ființă.

fantoma

În concluzie, pentru a nu ajunge fantomă sau mai bine spus pentru nu a ajunge în partea inferioară a Universului, fiecare trebuie să ducă o viață echilibrată care presupune o practică spirituală intensivă(indiferent de religie), diminuarea ego-ului sau chiar eradicarea sa (cu cât ai mai puține dorințe și vicii cu atât este mai bine) și echilibrarea gândurilor și sentimentelor. Astfel, atunci când sosește ultima clipă, poarta superioară a Universului se va deschide și o să ai posibilitatea să pășești pe tărâmul veşniciei. Alegerea aparține fiecăruia!

loading...

Comentariile sunt închise.