Iata ce spune linia inimii despre destinul si viata ta

Pentru a iti da seama ce spune linia inimii tale despre relațiile pe care le ai în viață ta profesionala și in viața ta personala, va trebui sa o studiezi . Uita-te in palma dreapta , stii care este?

Daca nu priveste imaginea de mai jos  este cea subliniata în roșu. Este linia principala cea mai apropiata de degete.

Linia inimii este linia care se află sub degetul arătător sau sub degetul mijlociu (în funcție de cât de lunga este a ta) și se extinde pana la marginea palmei sub degetul mic.

Iata ce spune linia vietii

A: În cazul în care linia inimii tale incepe de sub degetul mijlociu, ești mai mult un lider. Tu ești ambițios, independent, inteligent și ai abilitatea de a lua decizii. Nu esti foarte sensibil și din aceasta cauza unele persoane te considera o persoana mai rece.

B: În cazul în care linia inimii tale începe între degetul mijlociu și degetul arătător, ești o persoana atenta și amabila. Ești ezitant și precaut atunci când alte persoane sunt implicate, iar oamenii au încredere în tine. Aceste persoane folosesc bunul simț cand iau decizii.

C: În cazul în care linia inimii tale începe sub degetul arătător, ești ca asemanator persoanelor de la litera A.

loading...

D: În cazul în care lunia inimii începe între degetul arătător și degetul mare, atunci esti o persoana rabdatoare, atenta, cu intenții bune și calda

Chiromantia (ghicitul in palma) dateaza din epoca de piatra. Exista imagini care reprezinta palmele umane in picturile rupreste, acestea indica faptul ca oamenii acelor timpuri aveau un interes deosebit fata de aceasta parte a corpului.

linia vietii - Iata ce spune linia inimii despre destinul si viata ta

Traditia chiromantiei spune ca palma stanga iti dezvaluie ceea ce poti face, propriul potential, predispozitiile si inclinatiile tale, mai exact din ce este compusa personalitatea ta, iar palma dreapta iti arata ceea ce te asteapta – viitorul. Foarte interesant!

sursa

loading...

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns