The news is by your side.

Iată ce se întâmplă când bei apă pe stomacul gol

0

Terapia cu apă este una de renume în Japonia, folosită de milenii pentru a vindeca cele mai cumplite dintre boli. Nu este deloc complexă şi este la îndemâna tuturor, iar efectele sale sunt de-a dreptul uluitoare. Cel puţin această este mărturia celor care au pus-o în aplicare.

Conform tradiţiei japoneze, terapia cu apă poate vindeca o paletă extinsă de boli printre care: diabet, gastrită, dureri de cap, constipaţie, hemoroizi, diaree, obezitate, tulburări menstruale şi chiar cancer.

Terapia este standardizată pentru fiecare boală, doar durata diferă. În fiecare dimineaţă trebuie băută circa 640 ml de apă, adică aproximativ 4 pahare medii, pe stomacul gol. Această operaţiune trebuie efectuată chiar înainte de spălatul pe dinţi, la doar câteva minute după trezirea din somn. Timp de 2 ore după ce se bea apa nu se mănâncă nimic.

Tradiţia niponă ne mai spune că apa băută pe stomacul gol dimineaţa nu trebuie să fie nici foarte rece, dar nici foarte caldă. După cum spuneam, numărul de zile diferă în funcţie de complexitatea maladiei, după cum urmează:

Gastrită – 10 zile
Constipaţie – 10 zile
Hipertensiune arterială – 30 zile
Diabetul – 30 zile
Tuberculoza – 90 zile
Cancer – 180 zile

MODUL DE ACŢIUNE A CUREI

Aplicând strict aceasta cură, apă curată corpul omenesc şi:

– asigură intestinului gros sânge proaspăt, efect cunoscut în termini medicali că “hematopaises”.

– mucoasele cutate ale colonului şi mucoasa intestinului subţire sunt activate prin această metodă – demonstrând teoria că sângele proaspăt este produs de către mucoase

– colonul fiind curăţat, substanţele nutritive, ingerate de mai multe ori pe zi, sunt absorbite şi la nivelul mucoaselor ele sunt transformate în sânge proaspăt

– sângele este important în vindecarea sechelelor şi refacerea sănătăţii, de aceea apă trebuie băută strict după modul descris mai sus !

Usha Paana Chikitsa

O terapie similară se regăseşte şi în cultura indiană, dar aceasta recomandă ca în fiecare dimineaţă să se bea 1,5 litri de apă. Tehnia se numeşte Usha Paana Chikitsa şi conform textelor antice dă roade. Aici intervine o mare problemă pentru că medicii susţin că rinichii nu pot procesa mai mult de 1-1,2 litri de apă pe oră.

Apă Iată ce se întâmplă când bei apă pe stomacul gol

Aşadar, băutul excesiv al apei poate fi la fel de periculos ca şi deshidratarea. Din punct de vedere ştiinţific, justificareacurei de apă” constă în umplerea intestinului gros cu apă, ceea ce face colonul mai activ în producţia de sânge proaspăt (hematopoeza).

Spălarea regulată regulată cu apă a colonului curata pliurile sale interioare, în care de obicei stagnează resturile alimentare a căror descompunere şi staţionare produc numeroase toxine otrăvitoare pentru organism. Practic, apa se va bea în cursul primei jumătăţi de oră după trezire. Poate la început veţi avea unele senzaţii neplăcute, nu vă speriaţi, insistaţi şi, în curând, senzaţiile vor dispărea de la sine.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și