Profetii

Iata ce prezic preotii mayasi pentru data de 21 decembrie 2012

Pentru a face lumină cu privire la data de 21 decembrie 2012, preoții mayași susțin că tot ceea ce s-a vehiculat în presă nu sunt decât invenții. Această dată este una că oarecare alta, chiar dacă indică sfârșitului unui ciclu de 5200 de ani. De exemplu, Wakatel Utiw, lider al Consiliului Naţional al Bătrânilor Mayaşi, Xinca şi Garifuna (Xinca şi Garifuna sunt triburi non-mayaşe din america centrală), protectorul calendarului mayaş şi liderul spiritual mayaş al generaţiei 13, spune că sfârşitul calendarului mayaş nu are nicio legătură cu sfârşitul lumii.

Astfel,omenirea nu va experimenta niciun sfârșit al lumii, sau nicio Apocalipsă pentru că de fapt calendarul mayaș nu se sfârșește, aşa cum cred cercetătorii din lumea întreagă, ci se repetă. Un nou Soare nu este altceva decât un nou început, care a venit de mai multe ori în istoria tumultuoasă a planetei noastre. Acest nou început nu va fi marcat nici de cutremure majore, nici de un război și nici de un asteroid care se va năpusti asupra Pământului, ci va fi un moment în care omenirea se va transforma. Probabil că unii ar crede că se va produce brusc, dar marea schimbarea se va face mai lent decât își imaginează cineva, iar consecințele se vor vedea poate în zeci de ani.

Contrar părerilor populare, mayașii sunt de părere că 21 decembrie 2012 nu este dată care marchează sfârșitul calendarului. Timpul nu poate să se termine și nici să se oprească, fapt pentru care nu va fi un sfârșit al calendarului. Un nou „Soare” reprezintă începutul unui nou ciclu lung al calendarului Numărare Lungă, care durează aproximativ 5200 de ani, despre care aceştia spun că s-ar putea să nu se întâmple decât peste mulţi ani de acum încolo„, susține Wakatel Utiw.

preoti mayasi - Iata ce prezic preotii mayasi pentru data de 21 decembrie 2012

Bătrânul şi preotul mayaş Carlos Barrios, care cunoaște cel mai bine tainele calendarului explică că întreaga poveste despre sfârșitul lumii a fost indusă în mod voit de arheologii care vin în fiecare zi pentru a citi vechile scrieri.

Unii dintre arheologi interpretează eronat calendarele mayașe, unii inventează sau chiar interpretează greșit semnele, fapt pentru care emit teorii greșite despre ceea ce va urma.Bătrânii mayaşi sunt foarte supăraţi din această cauză. Lumea nu se va sfârşi. Lumea se va transforma!„, crede Barrios.

În acest fel, data de 21 decembrie 2012 nu reprezintă nimic concret, este o zi ca oricare alta și nu va aduce nicio Apocalipsă, ci doar o transformare la nivel global. Un nou început se va deschide oamenilor, dar care nu va afecta viața în niciun fel.

loading...
loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top