Iata ce fotografie a inetrzis Hitler pentru ca era „sub demnitatea oricarui om”

Iata ce fotografie a inetrzis Hitler pentru ca era „sub demnitatea oricarui om”

Adolf Hitler, pe lângă faptul că este considerat unul dintre cei mai malefici conducători pe care i-a avut omenirea, a fost şi un personaj complexat, dominat de idei ciudate şi fixiste. Noi imagini cu Adolf Hitler au fost dezvăluite opiniei publice. Aceste fotografii au fost realizate de unul dintre cei mai pricepuţi fotografi ai Partidului Nazist, Heinrich Hoffmann. Unele dintre fotografiile executate de Heinrich Hoffmann au fost interzise de Hitler pentru căerau sub demnitatea oricărui om”.

Una dintre aceste fotografii îl înfăţişează pe Hitler când se sprijinea de un copac. În opinia nazistului, omul trebuie să stea drept în fata destinului său a vieţii.

Heinrich Hoffmann, a devenit cunoscut datorită legăturii sale de prietenie cu Adolf Hitler. Tot el, fotograful, i-a făcut cunoştinţă Fuhrer-ului cu Eva Braun, femeia lângă care a trăit până la sfârşitul vieţii sale. Hitler şi Eva Braun au fost căsătoriţi pentru o zi, în dată de 29 aprilie 1945 căsătorindu-se, iar o zi mai târziu se presupune că cei doi au murit. Hitler a fost împuşcat în cap în timp ce Eva Braun s-a otrăvit cu cianură.

loading...

Related posts