The news is by your side.

Iata adevarul despre colaborarea serviciilor secrete americane cu trei specii extraterestre

0

Milton William Cooper, subofiţer în Air Force, a făcut o declarație uluitoare cu privire la fenomenul OZN din Statele Unite ale Americii. Subofițerul susține că prin anii ’80 i-au ajuns în mână două rapoarte ale unor programe secrete americane.

Raportul nr.13 al proiectului Grudge/Blue Book şi un rezumat privind operaţiunea „Majority” sunt doar două dintre programele secrete dezvoltate de armata americană, care vizează civilizațiile extraterestre de pe Terra, cât și colaborarea pământenilor cu acestea.

Raportul cu numărul 13 prezenta mai multe fapte bizare precum prăbuşiri are OZN-urilor în SUA, cadavre ale extratereștrilor, răpiri, precum și nave spațiale extraterestre recuperate de arma americană. Pe de cealaltă parte, operaţiunea „Majority” a constat în relația de colaborare a serviciilor secrete americane cu cele trei specii de extratereștrii existente pe Terra.

Grudge2 Iata adevarul despre colaborarea serviciilor secrete americane cu trei specii extraterestre

Conform declarațiilor lui Cooper, pe Terra au existat trei specii de extratereştrii, care aveau baze militare în diverse locuri ale globului. Aceşti extratereștrii au fost în legătură directă cu guvernele din întreaga lumea și au încheiate diverse înţelegeri. Aceste specii sunt diferite și după cum susține Cooper se împart în:Reptilienii”, botezaţi astfel datorită pielii lor;Conformatorii„, fiinţe vii “bazate” pe siliciu; şiMicii Cenuşii” cunoscuţi şi sub numele de Ebeni, care ar fi originari din sistemul solar Zeta Reticuli și care au forma unor insecte de dimensiuni considerabile.

De asemenea, un alt angajat al armatei americane, Bill English, ofiţer de contrainformaţii în cadrul „Beretelor Verzi”, a declarat că și el a citit Raportul nr.13. Cooper şi English susţin că în 1964 la baza secretă Holloman, americanii s-au înțeles cu extratereștrii și în schimbul tehnologiei extraterestre, serviciile secrete americane trebuiau să ofere oameni extratereștrilor pentru diverse experimente.

Grudge Iata adevarul despre colaborarea serviciilor secrete americane cu trei specii extraterestre

Acest proiect era strict secret și publicul larg nu trebuia să cunoască aceste detalii. Astfel, americanii au realizat mai multe baze subterane unde conviețuiau cu extratereștrii. Adevărate orașe la mare adâncime au fost dezvoltate de-a lungul timpului și toate purtau marcaTop Secret”. Extratereștrii din bazele secrete americane au făcut de-a lungul timpului mai multe experimente pe oameni în vederea realizării unor hibrizi între fiinţe umane şi extraterestre. Bineînţeles, că nu s-a realizat niciodată acest om hibrid și pe lângă acest fapt, americanii au realizat că extratereștrii nu le ofereau deloc tehnologie avansată ci simple surogate, cu toate că răpirile erau mult mai numeroase decât se convenise.

Atunci s-a întrerupt colaborarea dintre oameni și extratereștrii și serviciile secrete americane au pus bazele programului Iniţiativa de Apărare Strategică „Războiul Stelelor”, care ar fi avut ca scop doborârea navelor spațiale extraterestre ostile. În acest fel, legătura dintre civilizațiile extraterestre şi oameni ar fi luat sfârșit datorită neînțelegerilor de ordin moral, cât și tehnologic dintre ambele părți.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și