HRISTOS VS TEORIA VECHILOR COSMONAUȚI

Este pregătită omenirea să accepte ipoteza conform căreia Hristos a fost extraterestru? Greu de răspuns la această întrebare. Cert este că sunt câteva întâmplări care ridică anumite semne de întrebare.

Nașterea lui Hristos a fost vegheată de o stea misterioasă. Ar fi putut fi acest fenomen datorat apariției unui OZN?

Christos vindeca bolile, avea puteri miraculoase. Hristos s-a ridicat la cer într-un nor argintiu.  Cum a fost posibil ca mormântul lui Hristos să fie gol, atâta timp cât romanii l-au păzit zi și noapte? Christos își anunță propria moarte. Este un adevărat profet.
Hristos a spus că el este rege dintr-o altă lume.

Tezele gnostice ni-l prezintă pe Hristos ca fiind un personaj total diferit față de ceea ce susțin reprezentanții bisericii catolice și ortodoxe. Venirea lui Hristos printre oameni nu este una întâmplătoare. El este cel care a adus cunoaşterea, valorile spirituale, credința, mânuirea, iertarea.

Zecharia Sitchin, specialist în civilizația sumeriană, a făcut traducerea unor tăblițe sumeriene, în care textul vorbește despre Dumnezeu care a creat lumea. Fără El, omenirea nu ar fi existat.

Un Dumnezeu nepământean cu o putere uriașă. El și-a trimis pe pământ reprezentanții săi care au ajutat omenirea să se dezvolte spiritual și nu numai.

În toate culturile și religiile lumii întâlnim teza conform căreia personaje misterioase au venit din cer pentru a ajuta omenirea.
Ce s-ar fi întâmplat cu omenirea fără acest ajutor? În multe culturi se vorbește despre teoria vechilor astronauți. Entități venite din cer care au ajutat omenirea să se dezvolte. Mărturii sunt piramidele, construcțiile megalitice și alte artefacte misterioase.

În anul 1968, cercetătorul elvețian Erich von Daniken a scris o carte care a făcut înconjurul lumii. Cartea se numea Prezența extratereștrilor și aducea probe la teza conform căreia extratereștrii au avut un rol important în formarea și evoluția omului modern.

Îngerii care au anunțat-o pe Maria că-l va naște pe Hristos sunt extratereștrii. Hristos vine dintr-o lume evoluată, nonterestră, susține Daniken. Codexul Nad Hammadi care a fost ținut ascuns mult timp, susține teza conform căreia entitățile extraterestre sunt la originea religiei creștine și a evoluției spirituale și materiale a omenirii.

Credem sau nu în această teză, rămân câteva întrebări la care trebuie să aflăm răspunsul. Cum a fost posibil ca Iisus Hristos să reînvie, după ce a fost crucificat?

Cum a fost posibilă nașterea lui Hristos în condițiile date? Buddha, Confucius, Mohammed, Moise, cu toții sunt morți. Singurul care reînvie este Hristos. Cum a fost posibil acest lucru? Reînvierea este un un mit sau o realitate? Fiecare dintre dumeavoastră trebuie să alegeți propria variantă.

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)