HOLLYWOOD: Morți suspecte, sinucideri, droguri, crime, scandaluri

Dincolo de strălucire, faimă, bani, putere, Hollywoodul are partea sa întunecată, tenebrele sale. Morți suspecte, sinucideri, droguri, crime, scandaluri, toate acestea fac parte din strălucitorul și mult râvnitul Hollywood.

În 20 decembrie 2009, Brittany Murphy a fost descoperită de mama sa moartă în baie. Anchetatorii au concluzionat că tânăra actriță în vârstă de 32 de ani a murit în urma unui stop cardiac.

La 6 luni de la această tragedie, soțul său a fost descoperit mort în aceeași sală de baie. Brandon Lee a murit pe un platou de filmare, în anul 1993. Cu toate că armele necesare unei scene de luptă au fost verificate, toate conțineau gloanțe oarbe, una dintre arme a scăpat controlului. Cum a fost posibil acest lucru rămâne un mister. Mulți au declarat că Brandon a fost executat la ordinul mafiei asiatice, la fel ca tatăl său, celebrul Bruce Lee.

Cum se poate explica moartea lui Marilyn Monroe, sex simbolul Americii? Era înconjurată de o armată de angajați, și totuși, a fost descoperită moartă în dormitor, după câteva zeci de ore. În mâna dreaptă ținea receptorul unui telefon. S-a spus că o supradoză de somnifere ar fi fost cauza morții.

În 4 iunie 2009, actorul David Camerone a fost găsit spânzurat într-o cameră de hotel din Thailanda. Autoritățile au declarat că a fost vorba de o sinucidere. Au uitat să explice cum s-a putut spânzura în condițiile în care avea mâinile legate. Grace Kelly, celebra actriță americană, și-a pierdut viața într-un tragic accident de mașină în Monaco. Frânele mașinii nu au mai funcționat, în condițiile în care aceste mașini princiare erau verificate zilnic.

Loading...

S-a avansat ipoteza că principele de Monaco, soțul său, a avut anumite divergențe cu mafia și că accidentul ar fi fost produs ca urmare a acestor discuții contradictorii. George Reeves, interpretul personajului Superman, a fost găsit mort în dormitor, ca urmare a unei împușcături în cap.

S-a spus că este vorba despre o sinucidere, cu toate că arma nu a fost descoperită. Actrița Natalie Wood a avut parte de o moarte cel puțin ciudată. A fost găsită înecată lângă yahtul pe care se aflau soțul său, actorul Robert Wagner și colegul său Christopher Walken. Anchetatorii au declarat că actrița a băut 8 pahare cu vin și a căzut în apă.

Dincolo de faimă, bani, multe staruri de la Hollywood au trăit drame personale din care unii și-au revenit greu, iar alții deloc. Fiica celebrului actor Marlon Brando, Cheyene, s-a spânzurat la vârsta de 25 de ani, în anul 1995, după ce soțul său a fost împușcat de fratele ei vitreg.

Fiul celebrului Paul Newman a fost găsit mort într-o cameră de hotel după ce consumase heroină. Avea 28 de ani. Fiul celebrului actor Gregory Peck s-a sinucis prin împușcare în anul 1975. Era reporter și suferea de depresie, ca urmare a despărțirii de iubita sa.

HOLLYWOOD

Doi ani de zile, actorul nu a mai pus piciorul pe un platou de filmare. Singurul fiu al actorului Charles Boyer, Michael, s-a sinucis în timp ce juca ruleta rusească. Era devastat după despărțirea de iubita sa. 13 ani mai târziu, Charlea Boyer avea să se sinucidă luând mai multe medicamente.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și