Mistere

Istorie

HITLER, O GENEALOGIE INCERTĂ ȘI CONTROVERSATĂ: Evreul care a ucis milioane de evrei

7views

Alois Hitler a fost tatăl lui Adolf Hitler. El s-a născut în 1837 ca fiu nelegitim al Mariei Anna Schicklgruber. Există o mare dezbatere cu privire la identitatea tatălui biologic al lui Alois. Cert este faptul că la vârsta de 42 de ani, Alois va prelua ca nume de familie Hitler, după al doilea soț al mamei sale. Hitler și istoricii naziști au vorbit foarte puțin despre tatăl lui, dat fiind incertitudinile legate de nașterea tatălui său și implicit de originea așa-zis sănătoasă a acestuia.

Întotdeauna s-a vorbit despre mama sa care provenea dintr-o zonă rurală, forestieră din Austria.
Originile mamei erau certe și sănătoase. Încă din 1921, înainte să înceapă ascensiunea sa, apropiații îl suspectau că este evreu. În 1942, însuși Himmler a declanșat o anchetă în acest sens, dar a fost oprită de Gestapo. În 1933, Daily Mirror publica un articol în care susținea că au descoperit în București mormântul bunicului său, într-un cimitir evreiesc.

În 1930, cancelarul austriac Kurt von Schuschnigg a constituit un dosar secret, format din mai multe documente din care reieșea faptul că bunicul lui Hitler fusese servitor la celebra familie evreiască Rothschild din Viena. Mama lui Hitler a rămas însărcinată cu unul din membrii acestei familii de evrei. Din acest adulter s-a născut Hitler.

Hitler a avut o relație cât se poate de apropiată cu verișoara sa Geli Hitler. Aceasta a descoperit în haina lui Hitler o scrisoare de dragoste de la Eva Braun. Fire posesivă și foarte geloasă, a fost descoperită moartă în propria casă. S-a împușcat fără să lase explicații. Apropiații cunoșteau legătura incestuoasă dintre ea și Hitler.

În 1942, William Patrick Hitler, nepot al lui Hitler, trimite președintelui american o scrisoare. În scrisoare el își prezintă statutul de rezident american pe care-l avea la acel moment și indignarea că din cauza numelui pe care-l are nu poate fi înrolat în armata americană. În 1939, William împreună cu mama sa care era irlandeză au reușit să fugă în SUA.

Loading...

Președintele intervine și el va lua parte la luptele pe care americanii le-au dus împotriva Germaniei.
Interesant este faptul că acest nepot, în timpul când trăia în Germania, i-a trimis lui Hitler o scrisoare în care îi spunea că va face public faptul că tatăl lui este evreu. William s-a căsătorit și a avut patru fii. Și-au schimbat numele de familie din motive de înțeles și acum trăiesc la New York, fiind republicani înfocați.

O altă latură mai puțin cunoscută a personalității lui Hitler a fost aceea că el împreună cu Gorin și Hess au aderat la un ordin secret numit Thule. Însemnul acestui ordin era crucea lui Wotan, care seamănă izbitor cu svastica, iar salutul de Sieg Heil a fost preluat de naziști de la acest ordin. Proiectul Lebesborn a fost preluat tot de la Ordinul Thule.
Tinerele germane, blonde și cu ochi albaștrii erau la dispoziția tinerilor SS, pentru a face copiii care respectau standardele naziste. Sunt istorici care susțin că Hess a zburat în Scoția, în mod secret, pentru a face un acord de pace cu englezii, tot la îndemnul celor care conduceau acest ordin.

În ceea ce privește activitatea lui Hitler în Ordinul Thule, documentele arată că după revoluția comunistă din 1918, el a fost infiltrat în Partidul Muncitoresc ca spion, de către cei care conduceau acest ordin. În numai patru luni, Partidul Muncitoresc se transformă în Partidul Național Socialist Muncitoresc și adoptă svastica ca însemn. Era deschis drumul spre Partidul Nazist.

hitler

Conducătorii acestui ordin credeau în spiritualitatea ocultă. Chiar numele de Thule provine de la denumirea unui centru spiritual unde este tezaurizată spiritualitatea planetară și unde locuiesc marii înțelepți care conduc lumea.
Membrii acestui ordin practicau magia neagră și voiau să atingă inteligența diabolică, nonumană.

loading...