Mistere

Conspiratii

Hitler a supravietuit razboiului si a stat ascuns pana la moarte

3views

Cărţile de istorie susţin că Adolf Hitler împreună cu iubita sa Eva Braun, la sfârşitul celui de-Al Doilea Război Mondial, atunci când armatele ruseşti au reuşit să cucerească Berlinul, s-au sinucis. Această poveste a fost acceptată pentru o perioadă de timp, dar odată cu dezvoltarea tehnologică, adevărul începe să iasă la iveală. Testele efectuate recent asupra presupusului craniu al lui Hitler au arătat că era de fapt craniul unei femei. Ce înseamnă acest lucru? Fie că Hitler a reuşit să-i păcălească pe toţi, reuşind să supravieţuiască, ori faptul că adevărul a fost ascuns de ochii oamenilor obişnuiţi.

Pornind de la această constatare, mai multe teorii despre dispariţia lui Adolf Hitler s-au născut. Unii susţin că ar fi fugit în Argentina, împreună cu toţi ofiţerii responsabili pentru Holocaust şi luând cu el şi o bună parte din aurul confiscat în timpul războiului.  Se presupune că Hitler ar fi reuşit să ajungă la bordul unui submarin şi aşa a traversat Atlanticul, reuşind să ajungă în Argentina cu mult timp înainte ca trupele ruseşti să pună mâna pe Berlin.

Alţii cred că Hitler a fugit într-o altă regiune, mult mai friguroasă decât Argentina. Încă din 1939 naziştii au pregătit o expediţie secretă către Antarctica, unde urma să fie construită o bază militară secretă. Se crede că bază a fost finalizata în anul 1945, când a fost debarcat Hitler, după care submarinul a pornit spre Argentina, tara în care echipajul s-a predat. În tot acest timp, în Germania, sosiile lui Hitler erau prezente peste tot pentru a se evita suspiciunile.

Mai târziu, în anii ’50, au existat zvonuri cum că armata americană a atacat în secret Antarctica, utilizând de câteva ori şi bombe nucleare. Se crede că forţele americane au încercat să-l omoare pe Hitler şi să-i distrugă baza secretă, deşi nimeni nu ştie dacă s-a reuşit acest lucru.

O a treia teorie conspiraţionistă şi foarte puţin probabilă sugerează că Hitler s-a refugiat pe Lună. Se cunoaşte foarte bine faptul că naziştii au dedicat ani buni dezvoltării de arme complexe, înainte de sfârşitul războiului, iar printre acestea s-au numărat şi rachetele spaţiale. S-a pus problema ca una dintre aceste rachete a fost folosită pentru a-l transporta pe Führer în spaţiu, pentru a locui într-o colonie secretă pe Lună. Au existat zvonuri cum că ar exista până la 50.000 de oameni care trăiesc în acea colonie, a cărei existenţă este tăinuită de restul lumii pentru a asigura un habitat pentru elita mondială.

Loading...

Nu se ştie ce s-a întâmplat cu Adolf Hitler în anul 1945, dar unu lucru este mai mult decât sigur, chiar dacă a supravieţuit războiului, sunt foarte puţine şanse ca el să mai trăiască şi în prezent, ar fi sărbătorit 122 de ani de viaţă în anul 2012.

loading...