The news is by your side.

HITLER A MURIT LA VÂRSTA DE 95 DE ANI, ÎN BRAZILIA

0

Documente recent declasificate, aparținând FBI-ului, arată că Hitler nu a murit în Germania, în buncărul său. Înainte de a se sfârși războiul, Hitler, împreună cu Eva, soția sa, și cu câțiva apropiați au fugit în Argentina, cu ajutorul unui submarin. Documente declasificate arată că Hitler împreună cu apropiații săi a fugit în Argentina cu ajutorul unui submarin. Acesta a fost reperat în apele oceanului de americani, în 1945. Mai mult, americanii știau cine se află în submarin. Hitler a trăit retras în Anzi, împreună cu apropiații lui, mult timp după terminarea războiului.

Rămâne întrebarea referitor la ruși. Aceștia și-au asumat faptul că l-au descoperit în buncăr pe Hitler, împreună cu câțiva apropiați. Au lăsat americanii lucrurile astfel încât, rușii să fie induși în eroare?
Putem să credem că a fost o înțelegere între americani și ruși ca lucrurile să ia o astfel de turnură? Un compromis, o conspirație?

Într-un alt raport declasificat se spune că în 1945, un informator misterios s-a oferit să ofere aliaților, informații care au fost esențiale pentru câștigarea războiului. Nu este precizat în acest raport numele misterioasei persoane, dar se spune că este de rang înalt, iar informațiile, spune raportul, au fost copleșitoare pentru sfârșitul războiului.

Hitler a trăit până la vârsta de 95 de ani și a fost căsătorit în ultima parte a vieții cu o femeie braziliană.
Și-a schimbat numele în Adolf Leipzig. Leipzig era unul dintre orașele favorite ale lui Hitler și datorită faptului că acolo se născuse Bach, compozitorul lui preferat. Autoritățile braziliene au promis că vor exhuma cadavrul pentru a face testul ADN. Cercetători argentinieni care s-au deplasat în locurile în care a trăit Hitler, susțin că acesta a trăit în Argentina o primă parte, după care a fugit în Paraguay, iar spre sfârșitul vieții a trăit în Brazilia. Ei susțin că Hitler și anturajul său au avut o protecție deosebită, oferită de Vatican.

Vă reamintesc faptul că în timpul războiului, Vaticanul a avut o relație specială cu regimul nazist. Afacerile pe care Vaticanul le-a făcut în timpul războiului au adus sume fabuloase Vaticanului. În timp ce naziștii au omorât zeci de mii de evrei din Roma, Vaticanul a păstrat o liniște suspectă, neimplicându-se, dar continuând să facă afaceri.

Localnicii din micul oraș în care a trăit Hitler își amintesc de el și spun că era o persoană discretă, fără mulți prieteni și îl numeau Germanul. El s-a căsătorit cu o localnică și a trăit până la vârsta de 95 de ani.
A fost o încercare de a fi dat în vileag, dar aceasta a eșuat din cauza intervenției Vaticanului și totul a fost mușamalizat.

Pe de altă parte, Hitler a avut un nepot, Patrick, după un frate mai mare, numai de tată, care a cerut azil politic în timpul războiului în SUA. Patrick a luptat alături de armata americană, împotriva nemților. Copiii și nepoții lui trăiesc în New York și sunt oameni de afaceri prosperi. Și-au schimbat numele de familie, din motive lesne de înțeles. Cu certitudine știm că SUA a primit peste 2000 de specialiști naziști, pe care i-a folosit în cele mai secrete proiecte, pe care le-a dezvoltat după război. Sunt multe voci care au spus că mulți naziști reușiseră să se infiltreze în cele mai influente segmente de activitate din SUA.
Mai mult, naziștii au fost implicați și în războiul rece pe care americanii l-au dus împotriva rușilor.
Germania autentifică documentele prin care Hitler este declarat mort, tocmai în 1956. De ce atât de târziu, dacă probele au fost clare în ceea ce privește moartea sa?

hitler-dailymail HITLER A MURIT LA VÂRSTA DE 95 DE ANI, ÎN BRAZILIA

Există documente în care Stalin, în 1945, atrage atenția americanilor că o serie de mari lideri naziști au început să fugă spre America de Sud și le atrăgea atenția să fie atenți cu toate submarinele care traversau oceanul în acea epocă. Să fie o altă conspirație americană?

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și