Mozaic

Hillary Clinton și problemele de sănătate la președinții americani

Hillary Clinton a dat semne că este foarte bolnavă, încă din luna august 2016. Ne referim la convulsii, vocea care își pierdea din forță și intensitate, un comportament bizar.

Multe persoane au făcut legătura cu accidentul cerebral pe care l-a suferit acum trei ani și susțin că toate aceste simptome sunt sechele ale accidentului.

În ianuarie 2013, CNN anunța că Hillary Clinton a fost tratată într-un spital din New York cu anticoagulante pentru a distruge un cheag de sânge care se formase în creier.

La acel moment se vorbea despre o comoție cerebrală. Medicii dădeau asigurări că totul este sub control. În anul 2005, în timpul unui discurs susținut la Buffalo, a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Ce se întâmplă dacă Hillary Clinton nu poate continua campania prezidențială?

Democrații vor fi obligați să găsească foarte repede un înlocuitor. Se pare că acesta va fi Tim Kaine. În 20 ianuarie 2017, noul președinte al SUA va fi investit. Sunt tot mai mulți jurnaliști care au lansat dezbateri cu privire la starea de sănătate a lui Hillary, despre lipsa de transparență asupra unor grave probleme de sănătate pe care le are.

În data de 26 septembrie este un moment cheie pentru cursa electorală. Va fi prima dezbatere televizată dintre cei doi candidați. Politologii americani susțin că Hillary nu are voie să rateze acest moment. Orice ratare este fatală pentru partidul democrat.

Hillary are 68 de ani și o pneumonie la această vârstă poate fi fatală sau lasă multe sechele. Pneumonia este de origine bacteriană și consecințele pot fi foarte grave.

În anul 2008, John McCain, candidat republican la prezidențiale, a publicat 1000 de pagini de buletine medicale, după ce suferise o formă de cancer.

Problemele de sănătate la președinții americani fac subiectul unor discuții aprinse între americanii de rând. Să ne aducem aminte de președintele Rooswelt care era bolnav de poliomielită. A urmat Kennedy care avea grave probleme la coloana vertebrală. Ronald Reagan a suferit de Alzheimer.

Hillary-Clinton Hillary Clinton și problemele de sănătate la președinții americani

Kennedy și Reagan au ascuns gravele lor probleme de sănătate, încălcând legea cu privire la transparența în acest subiect.
Sunt jurnaliști americani care au scris despre existența unui adevărat cult al secretelor în familia Clinton.

Președintele Clinton a refuzat să discute despre perioada anterioară ajungerii la Casa Albă.

Ulterior, s-au aflat multe despre escapadele sale amoroase și despre alte lucruri care nu îi făceau cinste. Cu siguranță, cel care are de câștigat este Donal Trump, care cu toate că are 70 de ani, s-a declarat cel mai sănătos președinte.

loading...
Comments
To Top