The news is by your side.

Haunebu, OZN-urile naziste care atingeau viteze amețitoare

Van Helsing susține în una din cărţile sale că în anul 1934, Germania începuse să construiască un aparat de zbor asemănător unei farfurii zburătoare. Acest aparat s-a numit Haunebu și se deplasa cu ajutorul forței antigravitaționale, putea transporta 32 de persoane și atingea o viteză de 7000km/h, având o autonomie de zbor de 8 săptămâni.

În anul 1942, specialiștii germani au realizat un prototip mult mai performant care trebuia sa atingă viteza de 40000 km/h. Hanebu III avea un diametru de 72 de metri și a fost filmat la frontiera cu Cehia, în momentul în care construcția sa a fost finalizată.

Există documente în arhivele Wermarchtului care susțin ipoteza realizării acestui aparat de zbor. Specialiștii care au realizat construcția făceau parte din societatea secretă Vril.

Este cunoscut faptul că în anul 1922, specialiștii din societatea Vril au realizat un aparat care a zburat fără pilot pe bază de forță antigravitațională.

Societatea Vril a fost considerată esoterică foarte multi ani. Se spunea că membrii săi sunt inspirați de entitățile extraterestre care vin dintr-o altă dimensiune și dețin o parte din tehnologia acestora.

La sfârşitul celui de al Doilea Război Mondial, multi cercetători care au făcut parte din societatea Vril s-au retras în Argentina și Antarctica, unde au pus bazele unei grupări numite Ordinul Dragonului.

Aceștia au continuat să descifreze misterele hiperboreene, ale Tibetului și ale Antarcticii, fiind convinși că între aceste zone și extratereștri există o legătură.

În timpul războiului societatea Vril a avut unul dintre centrele de cercetare și construcţia în subteranul din minele poloneze Wenceslas. Echipa era condusă de generalul SS, Hans Kammler. Studiile erau axate pe antigravitaţie și acceleratorul cu mercur.

Conform mărturiilor unor specialiști care au lucrat la acest proiect, cinci dintre ingineri și-au pierdut viața, iar alții au rămas cu sechele. Energia care era folosită în aceste testări era ucigătoare.

PROIECTE NAZISTE

Generalul Kammler era convins că din vidul cuantic poate fi extrasă o energie care poate alimenta tot globul. Teoria nu era departe de cea a lui Tesla.

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și