Hărțile extraterestre descoperite în Indonezia

Două pietre stranii care au fost descoperite în Indonezia ridică mari semne de întrebare despre originea lor, dar și despre faptul că sunt desenate cu așa-numite hărți extraterestre.

Nimeni nu își poate explica de unde au apărut aceste două pietre și nici cine a desenat cele două hărți extraterestre. Cercetătorii s-au arătat fascinați de această descoperire și au analizat cele două pietre. Se pare că originea lor nu este una pământeană din cauza conținutului rar de metale, iar un alt fapt bizar este că rocile au propriul lor câmp magnetic.

Aceste două fapte misterioase, la care se mai adaugă inscripțiile ciudate de pe aceste pietre, i-au împins pe cei mai mulţi dintre cercetători să sugereze ideea unor hărți de proveniență extraterestră. Nimeni nu a reuși să descifreze hărțile și nici simbolurile inscripționate pe pietre.

Această prezentare necesită JavaScript.

Mai multe detalii cu privire la cele două pietre care poartă hărțile extraterestre nu au fost oferite opiniei publice. Probabil că au fost transportate într-un laborator specializat, unde vor fi efectuate mai multe teste concludente și unde se va încerca elucidarea întregului mister.

Loading...

Pentru mai multe articole și discuții interesante, te invitam în grupul nostru de Facebook!loading...
S-ar putea să-ți mai placă și