Harti secrete demostreaza ca America a fost descoperita cu 4000 de ani in urma

Harti secrete demostreaza ca America a fost descoperita cu 4000 de ani in urma

Mai multe hărți cu o vechime de peste 4000 de ani zdruncină teoria conform căreia Cristofor Columb a fost cel care a descoperit pentru prima dată America. Omul de știință Charlotte Harris Rees este cea care a moștenit aceste hărți de la tatăl său, deasemenea om de știință, și susține că primii oameni care au călătorit în America au fost chinezii.

Întreaga poveste a început în 1981, când omul de știință dr. Harris Jr. Hendon a intrat în posesia acestor documente antice. Atunci a fost pentru prima dată când a fost emisă teoria cum că chinezii au fost primii oameni care au pus piciorul pe continentul american. Hărțile au fost încuiate într-o cutie în casa omului de știință care din cauze misterioase a decedat. În 2003, Charlotte Harris Rees a descoperit cercetările tatălui său și a dorit cu ardoare ca să-i confirme teoria.

Cercetătoarea a strâns mai multe probe de ADN dintr-un eșantion stabilit în rândul nativilor de pe continentul american. Cu stupoare a constat că ADN-ul acestora este în mare măsură identic cu cel al poporului chinez. Astfel, hărțile provenite din China antică sunt, cât și rezultatele ADN indică limpede faptul că primii oameni care au descoperit America sunt chinezii.

harta lumii

Probele ADN indică migrația chinezilor care a avut loc cu 4000 de ani în urmă. Astfel, această descoperire schimbă radical istoria omenirii, pentru că Columb nu a descoperit America în 1492, ci pur și simplu a redescoperit un continent pe care chinezii îl cunoşteau cu 3500 de ani în urmă.

loading...

Related posts