Bizar

Harta României desenată pe planeta Marte

O fotografie impresionantă, de pe Marte, creează un efect vizual interesant care ne duce cu gândul la harta României. Imaginea a fost pusă la dispoziția publicului larg de NASA și a fost realizată cu ajutorul sondelor care explorează planeta de câțiva ani.

Ca și în cazul chipului de pe Marte, harta României este o iluzie optică dată de unul dintre craterele existente pe planeta Roșie. Nu se poate preciza cu exactitate despre ce crater este vorba, dar la prima vedere pare sculptat în conformitate cu conturul hărții țării noastre.

Nu exista niciun dubiu că imaginea în cauză este o simplă iluzie și nu poate fi vorba despre o teorie a conspirației, așa cum probabil poate să pară la prima vedere. Imaginea este extrem de interesantă, dar de aici și până a se naște o teorie conspiraționistă este un drum extrem de lung.

romania pe marte - Harta României desenată pe planeta Marte

Harta României de pe Marte este consecința a formării umbrelor dintr-un anumit unghi. Cu toate acestea, fotografia în cauză trebuie mediatizată pentru a ne aduce încă o dată aminte că realitatea în care trăim este doar o mare iluzie.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top